Nekem a Gabriel 3 nap késés után délutáni vizeletből nagyon szép rózsaszín határozott csíkot rajzolt. Ha valaki terhes és van elég HCG a szervezetében, az nem ilyen csíkot hoz ki, mint a képen látható... Lehet, hogy későbbi a megtermékenyülés, tényleg várj még 2 napot, és ha addig sem jön meg, tesztelhetsz.
Többen írták, hogy volt halvány csíkjuk, aztán mégis megjött. Egyáltalán nem biztos, hogy a tesztek voltak rosszak, akármilyen márka is volt. A HCG akkor is kimutatható, amikor még nem biztos, hogy megtapad a kis készülődő sejtcsomócska. Simán lehet, hogy pozitív tesz után is megjön időre vagy pár napos késéssel, nagyon sok nő jár így. Állítólag a megtermékenyült petesejtek több mint 70%-a végzi így a nemvárt környéki napokban.
25: az első bekezdésben én is azt írtam, hogy a pozitív nem így néz ki. :) Akkor pozitív, ha a kontrollcsíkkal megegyező szélességű és színű, csak világosabb annál. Szerintem a teszt nem átverős, mert ez egyértelműen nem pozitív jelzés.
De az is igaz, hogy ha valakinek van a menstruáció várható napja környékén egy igazi pozitív tesztje, sajnos az sem biztosíték semmire. :(
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Ez az én régebbi kérdésem..segítségnek.Azóta sem vettem ilyen tesztet.
26-os: nekem az akkor nagyon átverős volt... és nagyon csalódott voltam! Lehet hogy Te tudtad volna egyből hogy negatív, de én nem tudtam eldönteni, és mint láthattad a kommentekből nem én voltam ezzel egyedül.
Szerintem nem szabadna egy terhességi tesztnek nem egyértelműnek lennie. Az x-epillel pl soha nem volt ilyen gondom. Amikor nem voltam terhes, akkor egyértelműen negatív volt, amikor meg terhes voltam akkor pozi (1 hete teszteltem egyértelmű pozit az x-epillel utoljára :)
Biztos, hogy egyik teszt sem 100%-os minőségű, pl. X-Epil tesztről is rengeteg panaszt olvasni itt a GYK-n, ahogy a Facelle-ről is. Másnak meg bevált mindig.
Szerintem amiatt is bizonytalanodnak el sokan a szellemcsíkok miatt, mert nagyon-nagyon várják már a babát, és minden cérnaszálba megkapaszkodnak, ami reményt adhat. Ha megnézel tiszta fejjel, érzelemmentesen egy ilyen tesztet, negatívnak látod, mert az eszed tudja, mik a jellemzői egy pozitív tesztnek. Ha úgy nézed, hogy hónapok óta vársz a második csíkra, akkor bizony a leghalványabb kis folt is reménysugárnak tűnik.
Én pont ezért nem teszteltem sosem a nemvárt előtt, pedig közel két évet próbálkoztunk. De olvasgattam az oldalt és más fórumokat is, a rengeteg kudarcot, a nemvárt előtti halovány pozitív teszteket, ami után idő szerint megjött, hogy úgy döntöttem, ebből nem kérek inkább... :( 3-4 napos késés után pedig nem tejfehér csík várható egy teszten, hanem színes és széles, mint a kontrollcsík.
Mondjuk én tudom magamról, hogy egy elég higgadt ember vagyok, nagyon nem szeretem a csalódást, és minden eszközzel védem is magam tőle, tehát nyilván másnak nem az a legjobb megoldás, mint nekem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!