Mi befolyásolja (hormon) a hüvelyfolyás szagát? 3. hónapja más szagú, de semmi kórost nem tapasztalok mellette.
Szia!
Én azt olvastam, hogy a fogamzásgátló abbahagyása után lehet, hogy csak fél-egy év mire "sikerül pozitívat tesztelni". A szervezetnek a vissza kell zökkenni a működésbe. Szerintem menj el orvoshoz, 1,5 év sikertelenség után már foglalkoznia kell veled és említsd meg neki a folyást. Lehet, hogy valami pici dolgon múlik.
Én 15 évig szedtem fog. gátlót. Azóta lassan 1 év telt el. Sajnos még nem sikerült. Hamarosan én is felkeresem az orvost.
Igen, igaz: a fogamzásgátló hatása sokáig megmaradhat, azaz a belső női nemi szervek működése lehet, hogy hónapokig-évekig nem áll helyre, vissza a normális kerékvágásba.
De ez nem azért van, mert a fogamzásgátló nem ürül ki! Nem véletlenül kell a tabit naponta szedni, és 12 óránál nagyobb késésnél másképp is védekezni. Amint nem szeded a tabit, már nincs benned a plusz hormon, kiürült, kész, vége. És akár azonnal beindulhat a petefészked működése, és teherbe eshetsz.
Vagy évek múlva se. Női szervezete válogatja. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!