Negativnak vegyem vagy halvany pozinak?
Nem tudom lefotozni mar jobban sotet van. Eloben leheletnyi halvany rozsaszines vonal van a teszten.
Az az igazsag, hogy mult het szombaton es vasarnap volt a mensim ami pont ket napig tartott..azota mindennap pici barnazas van es meg most sem mult el..ami a legelkeseritobb, hogy idonkent nagyon faj a hasam alja ( huzodik ) es kemeny is. Voltam mar terhes megeskudnek, h most is az vagyok ha nem lett volna mensi ket napig es nem lenne nega a teszt:)
Hat akkor nem lehetek terhes ha nega a teszt de nem ertem mi ez nem szokott ilyen lenni.
Az a baj, hogy kulfodon elek es igy nem foglkoznak velem amig nincs nagy baj:(
Ugyhogy varok a kozevetkezo mensiig ha addig sem mulnak a tunetek akkor tesztelek egyet egy het mulva gyogyszertarival.
Jart mar valaki egyebkent igy? Felek egy esetleges mehen kivulitol vagy nem is tudom mondjuk azt is kimutatna a teszt..na mindegy megy akkor a talalgatas meg par hetig:(
Koszi mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!