Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki, aki holnapra vagy...

Van valaki, aki holnapra vagy hétvégére nem vájra? Hogy vagytok?

Figyelt kérdés

Valami tünet, előjel, megérzés? Nekem holnap (nem)kéne megjönnie, nem tudnám megmondani, hogy menzi előtti tüneteim vannak, vagy valami más. Van, ami más, mint máskor, de már volt ilyen és túlságosan beleéltem magam(a mellem nem feszül, pedig szokott, pattanásos lettem, peidg nem szoktam, 1-1 hasszurka, sokat megyek wcre és nagyon álmos vagyok 1 hete)

Ti hogy vaytok? Mikor teszteltek?

2015. febr. 5. 16:11
 1/9 anonim válasza:
Én vasárnapra nem várom.Nekem is van 1-1 hasszurka.Még nem teszteltem mert nagyon varjuk es felek a csalodastol, megvarom hogy biztos legyen. Es hetfon csinalok egyet.Nekem pont hogy elmultak a pattanasok pedig mindig megjovetel elott kipattogok.Melleim nem feszülnek, almoskas vagyok de nem veszes. A fejem viszont annal jobban faj.Drukkolok neked es ne stresszelj ra.
2015. febr. 5. 16:54
 2/9 arika88 ***** válasza:
Én vasárnapra nem várom,eddig fájdogált a cickóm,elmúlt,pedig mindig szokott.Inkább megnőttek,olyan nagyok.Pattanásaim sem jöttek,bár a héten voltam arckezelésen,így lehet az miatt :Nem merem én sem beleélni magam,valamiért úgy érzem meg fog jönni.
2015. febr. 5. 19:22
 3/9 A kérdező kommentje:

Sajnos én is úgy érzem:(

Amúgy, épp most vettem észre valamit, ahogy ideültem a géphez. Van mellettem egy Glade illatosító, aminek imádtam eddig az illatát, de most valahogy büdösnek, nagyon erősnek tűnik. hm...

2015. febr. 5. 19:32
 4/9 arika88 ***** válasza:
Én is így jártam este a tusfürdőmmel:Mindig ezt a fajtát használom,most pedig olyan töménynek éreztem,olyan műnek.Emlékszem amikor a kisfiamat vártam beleszerelmesedtem egy parfümbe.Imádtam,elfújtam belőle havi szinten egy dobozzal.Na amikor megszültem,akkor döbbentem rá,hogy mennyire büdös :) mondtam is a közelieknek,hogy nem szóltatok érte.Mondták,hogy nem akartak megbántani.
2015. febr. 5. 19:52
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem már elvileg késik, vagy nem is tudom. Nem teljesen szabályos a ciklusom 28-31 napos. Most vagyok elvileg a 33. napon. De még nem akarok tesztelni!

Tüneteim,ha nagyon figyelek, akkor vannak, ha nem annyira figyelek, akkor kevésbé. De nekem a fiamnál sem volt szinte semmi tünetem!

2015. febr. 6. 05:58
 6/9 arika88 ***** válasza:
A fiamnál nekem sem volt semmi,abból tudtam,hogy terhes vagyok,hogy késett.Most sincs tünetem.4-es voltam
2015. febr. 6. 11:54
 7/9 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok!

Két pozi tesztem is van! :)

2015. febr. 6. 14:49
 8/9 A kérdező kommentje:

ma 14:49

Gratulálok, de jó neked:)

Nekem sem jött meg még, ha estig semmi reggel tesztelek. Reméljük meghozod a szerencsém:)

2015. febr. 6. 14:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Köszönöm! Szurkolok! Írd meg,hogy mi lett! :)
2015. febr. 6. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!