Teszteltem 1 pozitivat ma meg meg jött, Van olyan tényleg
hogy az elsö pár honapban meg jön eggyeseknél?
Igen megjöhet az elején is vagy végig is akár.
De lehet spontán vetélés is.
Nem akarlak ijesztgetni,majd a doki megmondja neked.
Sok sikert!
2008. aug. 22. 11:19
2/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ!tudom hogx lehhet vetélés is de akkor nagyon kellene görcsölnöm!?ha jol tudom!?ha a mai tesztem is pozitiv lessz akkor nagyon meg fogok ilyedni!(a vérzés miatt)
Szia! Nekem tavaly nyáron volt egy spontán vetélésem. Én egyáltalán nem görcsöltem,csak kicsit több volt a vérzésem. Nem mindenkinek jár görcsökkel egyébként.
2008. aug. 22. 11:30
Szia.Csatlakozom előttem írókhoz,bizony lehet spontán vetélés,és mivel még nagyon korai a magzat,így az esetek 80%-ban csak a bőségesebb vérzésből jössz rá,hogy itt baba volt.DE!!!!!!!2 barátnőm is vérezgetett,miközben babás volt,én is véreztem,de én méhen kívüli baba miatt,ma már nem ritka,hogy a kismamák vérezgetnek a terhesség első hónapjaiban.Figyeld magad!Ha darabossá válik a vérzésed,akkor 99%,hogy elment a babu sajnos.Viszont a vérzés miatt mindenképp keress fel nődokit,nehogy méhen kívüli legyen,mint nálam volt,ez nem riogatás,hanem jótanács.Sok sikert,és írj,mi a helyzet...Egy öreg róka
2008. aug. 22. 12:10
5/12 A kérdező kommentje:
köszike!!!!!!figyeljetek,ezek után most ebben a pillanatban csináltam még 1 tesztet és az is pozitiv lett!!!!most már begolyozok tényleg!nagyon félek!!!!!!!!!
Az a baj, ha ne adj isten el is ment a baba, attól még a teszt jó pár napig pozitívat fog mutatni, mert idő kell hozzá, hogy a HCG hormon kiürüljön a szervezetedből!
Ne idegeskedj, próbálj meg megnyugodni és minél előbb irány a doki, ha lehet olyan, akinek van ultrahangja!!
Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen!
18 hetes kismama
2008. aug. 22. 12:40
7/12 A kérdező kommentje:
köszönöm mindeannyiotoknak,a biztató szavakat,2 éve várjuk ezt a pillanatot ezért ebbe bele betegedem ha gond lessz!igaz,hogy a kisfiam aki már 6 éves lessz,vele is meg volt nekem az 1-sö honapban!csak akkor még nem tudtam hogy babás vagyok,no meg tapasztalatlan is voltam!meg örülök,probálom nyugtatni magamat!
szia nekem is ilyen volt és én sajnos elvetéltem de a következő hónapban már jelentkezett a következő babó, én sem görcsöltem csak poz lett a teszt aztán meg lebetegedtem azt mondta a doki hogy ilyen előfordul eza spontán vetélés
szorítok remélem neketek sikerül, mikor mész dokihoz?
2008. aug. 22. 13:29
9/12 A kérdező kommentje:
most meg már nem vérzem!:)
Szia! Szerintem ez baba lesz, de azért javaslom mindenképp menj orvoshoz, legalább megnyugtat, hogy minden okés. Gratula.
2008. aug. 22. 15:12
Kapcsolódó kérdések: