Mennyi az esélye annak ha a szüleimnek mindegyiknek ikertesvére van, hogy nekem is azok születnek majd?
Én úgy tudom, hogy az anyai vonal számít igazából, ha ott előfordulnak ikerek, akkor nálatok is nagyobb a valószínűsége. Pontos számadatot sajna nem tudok.
Egy ismerősöméknél a srácnak is van ikertesója, meg a szüleinek is mindkettőnek, a csajnak meg nincs és nem lettek ikreik, pedig most várják a 3. babát.
Egy másik ismerős párnál meg a csaj apukája családjában voltak ikrek, többen is, és a csajnak is van ikernővére. nekik már a 2. ikerpárjuk született meg pár hónapja, és a nővére is ikereket vár.
én úgy tudom, hogy egyrészről csak az anyai ág számít, másrészről általában ki szokott maradni egy generáció.
nálam a mamámnak volt ikertestvére, a szüleimnek nem, szóval nekem azt mondta a doki, hogy nálam lehet rá esély...
Szia!Mindig kimarad egy generáció!Tehát majd a Te gyerekesnek lesznek ikrei?DE az esély ott van!
Én ugyanebben a cipőben járok!
Nálam megvolt minden esély, mégsem lett iker.
Apukám iker, férjem apukája is iker, nekünk két terhességből egyik sem lett az.
Egyébként nekem is így mondták, hogy nagy az esély, mert
- második generációsok vagyunk mindketten
- női ágról gyakoribb (tehát nekem esélyesebb, mint pl a bátyámnál)
én még azt is hallottam, hogy második terhességnél gyakoribb, mint az elsőnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!