Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit jelenthet a nagyobb méh?

Mit jelenthet a nagyobb méh?

Figyelt kérdés
Január 9-én volt meg a menstruációm, 22-23-a körül fájdogált a hasam, mint ahogy peteérés körül szokott, voltunk együtt a párommal. A ciklus 26. napján ultrahangon voltam: a bal oldali petefészkem nagyobb, a nyálkahártyám 6 mm volt, a méhem 54 mm. Megnéztem két régebbi leletet, akkor a méhem nagysága 27 és 32 mm volt. Tesztek eddig negatívok voltak. A hasam fájdogál, mint mensi előtt, a derekam viszont hasogat. A nagyobb méh lehet terhesség jele?
2015. febr. 4. 12:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Erre én is kívàncsi vagyok. Lehet nyugodtan jönnj a ne nyúlkàlj magadba mert beviszem a bacit stb de nyìlvàn van annyi esze az embernek hogy előtte alaposan fertőtlenît.Na szóval én a 11.dpo napon tartok a méh zàrtan magasan helyezkedik el és olyan gömbölyű az alakja és nagyon kemény.
2015. febr. 4. 12:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Még mindig semmi!
2015. febr. 6. 09:08
 3/4 anonim ***** válasza:
nekem sem :(
2015. febr. 6. 09:13
 4/4 A kérdező kommentje:
Te találtál valamit arról, hogy kezdődő terhességnél nagyobb-e a méh?
2015. febr. 6. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!