Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mi okozhatja ezt...

Szerintetek mi okozhatja ezt a mesni zavart?

Figyelt kérdés
Menstruációs görcseim vannak, mellfájdalom, fejfájás. A napokban kellene, hogy megjöjjön. Lassan 3 éve menstruálok, de sosem rendszeres, van, hogy már 18-19. napra megjön, de volt már 26. is. Ennél több szinte sosem. A barátommal mindig védekezünk. Ez előtti menstruációm nagyon kevés volt, terhesség gaynúja miatt bestresszeltem magam. Spontán sírás, gyengeség, idegrendszerem teljesen kikészült. Biztonság kedvéért csináltunk egy tesztet a kevés mensi után. /negatív lett/ majd az aktus után 4 héttel (mensi után 2 héttel) mégegyet, ami szintén negatív lett. Kezdek aggódni, mert sosem éreztem még, hogy meg fog jönni, csak a mensi előtt 1 nappal. Most meg már a 4-5. napon érzem, vérzés sehol. Időközben hüvelygombám volt, amivel orvosnál is voltam. Aztmondta, ha a teszt negatív lett, nincs baj. Szerintetek? KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT

2015. febr. 2. 20:31
 1/6 RRR ***** válasza:

szerintem ez így összességében késlelteti a mesided

megjön,majd ne idegeld magad

2015. febr. 2. 20:34
 2/6 anonim válasza:
jobban hiszel ezeknek mint a dokinak?!
2015. febr. 2. 20:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Hormonok szorakoznak veled .velemis ez van anyi a menzesz hogy se betét se tampon semi nem kell pisileskor megtörlöm es akkor latszik neha barna vagy pirosas szin a wc papiron kb 2 max 3 napig !de iszonyatisan görcsöltem 2x !ma voltam dokinal es azt mondta hormonok miatt
2015. febr. 2. 22:36
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!:-)

Nem, nem hiszek jobban, csa megijedtem, hogy mitől lehet.

2015. febr. 3. 06:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Általában az 1-2. évben rendeződik a ciklus, így hogy 3 éve menstruálsz, ez elég határvonal. Lehet, hogy mostanság fog beállni x napra, vagy nem... sokaknak rendszertelen marad, aminek ezer és egy oka lehet. Nekem mondjuk 27-28 naposak, de most befolyásolta egy fertőzés, 33 napra jött meg. Annak idején, mikor érettségiztem, vizsgáztam, stb, volt, hogy 2 hetet késett. Ne stresszeld magad ennyire ezen! Ha normálisan védekeztek, nem leszel terhes. Esetleg fog.gátló tabin nem gondolkoztál? Én szedtem 6 hónapig orvosi javaslatra, mert majd' meghaltam a görcsöktől. Azóta elviselhető a mensim, nincs olyan elöntős, "rögös", és pontosabb is.
2015. febr. 3. 14:11
 6/6 A kérdező kommentje:

Az orvosom megvizsgált, nem szedhetek fogamzasgátló tablettát, így marad az óvszer. Köszönöm a válaszod!:-)

Egyébként ma megjött, megnyugodtam. Tudom, hogy nem kéne ezen annyit stresszelnem, de nem olyan rég feküdtem le legelőször a barátommal, szóval túlstresszeltem kicsit ezt a mensi dolgot.

2015. febr. 3. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!