Terhesség legelején erős antibiotikum?
Nem valószínű, hogy a babának ettől baja lesz, de azért az orvosodat kérdezd meg.
Nálam csak annyi volt, hogy tüdőgyulladásra kaptam antibiotikumot, de mondtam az orvosomnak, hogy 1-2 napon belül kiderült, hogy terhes vagyok-e, mondta, hogy akkor várjam ki azt az egy-két napot, és ha megjön, akkor kezdjem el szedni, ha nem jön meg, akkor teszteljek, és ha pozitív, akkor menjek vissza hozzá, hogy megbeszéljük, milyen gyógyszert kaphatok. Szóval valószínű, hogy terhesen nem szedhettem volna azt, amit eredetileg felírt, hanem másikat kaptam volna. De nálad tényleg a legelején volt a gyógyszerszedés, nálam viszont - ha terhes lettem volna - már egy legalább 4-5 hetes terhességről lett volna szó.
köszönöm a válaszaitokat!
aktil duo 875 mg amit szedtem meg rengeteg fájdalom csillapítót!hát én nem is gondoltam hogy terhes lehetek mert 6 éve szültem a kislányom és azt mondták hogy soha többé nem leszek terhes,és a 6 év alatt nem is lettem egyszer sem,erre jön ez a kis csoda akit nagyon vártunk és nem számítottunk rá,tehát mivel ilyen nehezen lett valószínüleg még jobban parázok miatta!egyébként penicilin hatóanyagú volt a gyógyszer,utána néztem és elvileg az nem káros a babára meg hát ki tudja hogy mennyire pontos a doki által számolt dátum is?holnap megyek a védőnénihez,majd jól kikérdezem,de nagyon köszönöm a válaszaitokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!