Elmagyaráznátok ezt, hogy miért?
Szia!
Tök érdekes egyébként, mert nálunk az első bébi 8 hónap alatt jött össze, a második pedig olyan egy alkalmas volt, mint a barátnődnél. Nyugi és nyugi, de mióta is próbálkoztok? Azért 1 év nem olyan sok idő:) De én most nagyon drukkolok nektek, jó?:)
Én ebben a "ágörcsölés" dologban nem hiszek...
Első gyerekem nekem is olyan könnyen jött, hogy észre sem vettem, h terhes vagyok... Aztán mikor 1,5 éves lett, gondoltuk, jöhet a tesó. Elvetéltem, műteni is kellett, mert nem távozott önszántából. Fél évre rá újabb pozi teszt, 5. héten elment. Hát, nem tudom, mi számít rágörcsölésnek, de akkor mi már nagyon akartuk, minden hónapban mindent megtettünk érte, és rettenetesen csalódottak voltunk, amiért ez velünk történik meg. Közben kiderült, hogy IR-em van. Elkezdtem a diétát, de úgy sem lett pozi teszt. 3 hónapig diétáztam, és sikerült! És pontosan ugyanannyira voltam "rágörcsölve", mint a korábbi 1,5 évben... Szóval én ebben nem hiszek. Oka van, ha nem jön össze, és oka van, ha elmegy... Persze, ettől még érdemes kivárni az 1 évet, vagy nem is tudom, ezt mindenki el tudja maga dönteni. De hogy az akarás legyen az akadály... ezt erősen kétlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!