Terhesség megszakítás után 1 éjszakát mindenképp a kórházban kell tölteni? Vagy még aznap haza engednek?
Ha még nem szültél és abortuszod sem volt, akkor előző nap este be kell menned, feltesznek egy méhszájtágító izét.
Másnap megvan a műtét, ha semmi bajod, akkor délután mehetsz is haza.
Jó tanács, kényelmes pamut bugyit, nagy betétet (éjszakai is lehet) vigyél többet magaddal.
Az egyik barátnőm bement délelőtt 10-kor, azonnal feltették a tágítót, egykor műtőtték, délután 5-kor ment szépen haza.
Ellenben én, ugyanabban a kórházban, bementem délelőtt 11-kor, délután 4-kor feltették a tágítót, másnap 2-kor műtöttek (hosszas ordítozásra), ugyanis nem volt aneszteziológus, és csak harmadnap mehettem haza. Hát, mit mondjak, már kicsit elegem volt. Ugyanis kedden estétől csüt délutánig nem ettem, vizet is csak szerda délelőtt, majd este 7-éjfélig, majd csütörtökön délután ihattam kortyonként. A hányinger miatt a műtétkor. Szóval szerintem úgy menj, hogy vigyél magaddal mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!