Megtortent mar massal is hasonlo?
Figyelt kérdés
Az történt hogy a tegnap tudtam meg hogy babát várok. (aminek nagyon megörvendtünk). Sajnos ahogy vissza kezdtem számolni ( a doki szerint 5-6 hetes) nagy valószínüséggel a szilveszteri egyhetes buli alkalmával foganhatott. De itt van a gondom, ugyanis, bár nem szokásom, de elég sokat italoztunk azon a héten, én is, a férjem is. (mint általában az ünnepeken mindenki, csak mondjuk lehet én kicsit többet.) Lehet ebböl bármilyen gond most vagy késöbb? sajnos az első nőgyogyászati vizsgalatkor nem mertem megkérdezni, mert kicsit szégyeltem magam a dolog miatt.Minden választ előre is köszönök.
27/L
2010. febr. 9. 13:08
11/11 anonim válasza:
Szia! Ha a doki azt mondta, hogy 5-6 hetes terhes vagy, akkor az nem azt jelenti, hogy 5-6 hettel ezelott fogant meg a baba!!Hanem kb. akkor lehetett az utolso mensid...a terhesseget mindig az utolso mensi elso napjatol szamoljak!!!Tehat a te esetedben kb. szilveszter utan 2 hettel lehetett a megtermekenyites. Ugyhogy nyugi!!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!