Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív teszt után mikor...

Pozitív teszt után mikor mentetek orvoshoz? Hányadik héten és miért?

Figyelt kérdés
rögtön a teszt után vagy vártatok még pár hetet hogy biztos lehessen már látni az embriót is?
2015. jan. 30. 10:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha nincs panasz, érdemes megvárni a bőven betöltött 6 hetet. Ha van pl. vérzés, akkor értelemszerűen nem.
2015. jan. 30. 10:22
 2/9 anonim ***** válasza:
Legkésőbb a 6. hétig javasolja az én orvosom, mert ha méhen kívüli, akkor az általában a 7. héten "robban". Szóval addig legalább azt jó megállapítani, h méhen belül van-e. Első terhességemmel a 6. héten voltam. Második, harmadikkal 4-5. héten, mert gond volt, el is vetéltem mindkétszer. Most 4+4-en mentem először, nem azért, hogy megvizsgáljon, hanem hogy progi pótlást kapjak. De ha már ott voltam, azért megállapította, hogy méhen belül elindult a dolog... 6+4-re rendelt vissza.
2015. jan. 30. 10:25
 3/9 anonim ***** válasza:
Engem a testem most nagyon megtréfált. :-) január 7-én mentem, mert azt hittem 7 hetes vagyok. De kiderült nem jóval kisebb volt a baba. Kedden voltam ezen a héten 7 hetes ciklus szerint 10 hetes körül kellene lennem.
2015. jan. 30. 10:26
 4/9 anonim ***** válasza:

Első terhességemkor a pozitív teszt után egy héttel már mentem is dokihoz, mert kíváncsi voltam, és nem bírtam megállni, hogy ne menjek. Akkor már petezsákot láttak, de 2 hét múlva visszahívott a doki.

Második terhességemkor 7 hetesen mentem, ekkor már volt szívhang is. Itt már tudtam várni, mert már tudtam mikor, mire számíthatok.

2015. jan. 30. 10:28
 5/9 anonim ***** válasza:
7 hetesen, ekkor mar volt szivhang.
2015. jan. 30. 10:33
 6/9 anonim ***** válasza:

Elsőnél 5 hetesen csináltam tesztet és utána mentem is, igazából azért h tudjam h jó helyen van e.

Másodiknál csak 6 hetesen csináltam tesztet és utána mentem el.

2015. jan. 30. 11:11
 7/9 anonim ***** válasza:

6+5 hetesen, mert szerettem volna, ha rögtön van szívhang. Volt is.

Méhen kívüli terhességre nem gyanakodtam, mert a petevezetőim egyáltalán nem görcsöltek, ellenben a hasam, na, az igen.

2015. jan. 30. 11:26
 8/9 anonim ***** válasza:
8+3. fölöslegesnek tűnt hamarabb menni
2015. jan. 30. 12:19
 9/9 anonim ***** válasza:
Hat hetesen mentem. A legtöbb itteni "tb"-s nőgyógyászaton olyan kőkorszaki UH-k vannak, hogy egy koraibb terhességet talán észre sem vesznek. De hat hetesen már van, vagy legalábbis sejthető a szívhang, előbb nem.
2015. jan. 30. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!