Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért pukizik a nunim? Ettől...

Miért pukizik a nunim? Ettől még lehetek terhes? Közvetlenül szex után.

Figyelt kérdés
2015. jan. 29. 23:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
79%
OKé, hogy hülyeséget kérdezel, de legalább ne ilyen infantilis stílusban tennéd, még esetleg komolyan is lehetne venni téged, mint elvileg felnőtt nőt.
2015. jan. 30. 16:06
 12/13 anonim ***** válasza:
29%
Miért bántjátok a kérdezőt? Ha ez eddig nem fordult elő vele, én megértem, hogy nem tudta mi ez, és mi válthatja ki. Mikor ez velem történt először, én sem tudtam, pontosan mi is történt, sőt, irtó cikinek éreztem. Később, mikor a barátnőimmel beszéltem, ők mondták, hogy ez sokszor előfordul, ha szex közben levegő kerül a hüvelybe. És valljuk be, első érzésre tényleg olyan, mintha "pukizna" az ember hüvelye.
2015. jan. 30. 21:45
 13/13 anonim ***** válasza:

hehe, az enyém is szokott, én nem kérdeztem soha senkit, azt hittem, csak én vagyok ilyen szerencsétlen, aki még a nuniján keresztül is pukizik XD Egyébként láttam a neten egy olyan videót, amiben a nő még kontrollálni is tudja, fel is lépett vele, szó szerint zenélt vele XD nézd meg a linken :D

https://www.youtube.com/watch?v=6epQGlEH7ko

2016. febr. 3. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!