Terhes lehetek, ha ilyen különös tüneteim vannak?
Én az elmaradt mensi napján teszteltem Clearblue-val és már kimutatta a babát! Nyugodtan próbáld ki, az a legbiztosabb! Így látatlanba nem lehet biztosat mondani.
A tünetek egyébként lehetnek babás tünetek simán. :)
Pont par napja olvastam itt egy olyan valaszt, hogy valaki femes izt erzett a szajaba ez volt az egyik terhessegi tunete. Ugyhogy lehet baba van a dologban. :) Itt megnezheted az emlitett valaszt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Szia!
Nem mindenkinek mutatja azonnal a babát a tesz! Van akinek hat hetesen is csak nagyon halvány 2. csíkja van. Szerintem mindenképp menj dokihoz, mert a tüneteid, meg az, hogy nem jött meg egyértelmű babát jelentenek. Nekem is napok óta fémes íz van a számban, meg nyálazok, mint Pavlov kutyája. :) Még soha nem voltam így. De nekem még egy hetem van mensiig. Remélem nem jön meg. Menj dokihoz, ő tuti segít, és ne kenődj el! :) Szorítok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!