Mensi elotti holeesesnel mar biztos hogy nincs baba ugye?
Holnapra nem varom es ma leesett a hom 36,9rol 36,7re:(
A coverline ala nem ment meg el sem erte de ez mar biztos mensi lesz ugye ne is remenykedjek?
Beagyazodasra gondoltam, hogy ha esetleg holnap felmenne de lehet ilyenkor meg az is?
Jart mar valaki igy?
Koszonom ha valaszoltok
Szia! Sajnos pontos választ én sem tudok adni, és ne haragudj az off-ért,de ez engem is érdekel, mert csak nemrég kezdtem görbét vezetni.
Kíváncsi vagyok a tapasztaltabbak mit írnak!
Remelem kapunk valaszt:)
Regebbi kerdesek kozott lattam, hogy valakinek leesett a hoje mensi elott es baba lett de nem tudni mikor mert a gorbeket mar nem lehet megnyitni:(
Hatha olvassa olyan akinek volt hasonlo!
Erdekes a hom most felugrott 37,2re..igaz ez nem szamit de nagyon furi..elotte valo napokban is 37, 1 korul mozgott napkozben ( neha jovet menet mertem csak kivancsisagbol )
Kivancsi leszek holnap a mensi napjan mit merek reggel! Ha emelkedik es nem csokken akkor van meg remeny:)
Ha holnap megemelkedik a hőmérsékleted még esélyes lehet a baba is;) Drukkolok:)
Belinkelnéd a görbéd? Hanyadik dpo-n vagy?
Én is olvastam beágyazódásos hőleesésekről, általában a 7-14 dpo között.
A napközbeni hő nem számít. Az automatikusan növekszik aktivitástól függően. Úgyhogy szerintem azt ne vedd figyelembe.
Első ránézésre azt mondanám megfog jönni de nem vagyok még nagy görbe szakértő.
Amikor megjön akkor hirtelen esik le a hőd vagy napokkal menzi előtt?
Igazatok volt:)
Megjott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!