Ha 37,1 a reggeli hőm (általában 36,4 szokott lenni) mensi késése után (34. nap), akkor biztos volt p. é?
van megjön érzésem, de nem görcsös, viszont nem értem mert általában p.é-től érzem a cicim, most meg nem. épphogy a bimbim érzékeny... több napig szokott lenni nyúlós folyásom (tojásfehérje) de ebben a hónapban, egyetlen egyszer jött egy nyákdugó és ennyi. a hőmet nem vezettem, és ezért nem tudom, hogy most, volt-e egyáltalán p.é., ezért is lepődtem meg a ma reggeli 37,1-en.
ha esetleg nem volt p.é átlagos 32 napos ciklusoknál most mikor kéne (nem) jönnie?
Hát nyákdugó egész biztosan nem jöhetett, hacsak nem vagy egy héten belül szülés előtt.
Amúgy: a tüneteid alapján jó eséllyel volt peteérésed, sőt akár terhes is lehetsz.
Én a helyedben tesztelnék.
hát még mindig nem jött meg, és holnap ha addig se teszi akkor tesztelek...
egyébként kedves utolsó:
én a következőre gondoltam, amikor nyákdugót írtam:
"Krémesen széthúzható nyákdugó 5 nappal az ovuláció előtt"
egyébként az elmúlt napokban is maradt még a 37 viszont a cicimet kezdem egyre jobban érezni...
bár hallottam úgy, hogy aki terhes lesz és nem érzi p.é-től a cicijét az kb 5-6. héttől kezdi el. hát én elméletileg most lennék 5 hetes (ha összejött)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!