Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha 37,1 a reggeli hőm (általáb...

Ha 37,1 a reggeli hőm (általában 36,4 szokott lenni) mensi késése után (34. nap), akkor biztos volt p. é?

Figyelt kérdés
2010. febr. 9. 07:27
 1/6 A kérdező kommentje:

van megjön érzésem, de nem görcsös, viszont nem értem mert általában p.é-től érzem a cicim, most meg nem. épphogy a bimbim érzékeny... több napig szokott lenni nyúlós folyásom (tojásfehérje) de ebben a hónapban, egyetlen egyszer jött egy nyákdugó és ennyi. a hőmet nem vezettem, és ezért nem tudom, hogy most, volt-e egyáltalán p.é., ezért is lepődtem meg a ma reggeli 37,1-en.

ha esetleg nem volt p.é átlagos 32 napos ciklusoknál most mikor kéne (nem) jönnie?

2010. febr. 9. 07:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Elképzelhető, hogy nem régen volt peteérésed és ezért fáj a mellbimbód. (nekem akkor szokott fájni) Viszont ha elkezded mérni a hődet folyamatosan, akkor tuti tudni fogod, hogy mikor volt péd. Nekem múlt hónapban akkor volt, amikor meg kellett jönnie, így két hetet késett. Most viszont előbb volt peteérésem, mint a középidő. Én azért mérem, mert nem akarok elkeseredni, hogy miért nem jön meg, aztán negatív teszt... (még megszakítással védekezünk)
2010. febr. 9. 11:03
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát nyákdugó egész biztosan nem jöhetett, hacsak nem vagy egy héten belül szülés előtt.

Amúgy: a tüneteid alapján jó eséllyel volt peteérésed, sőt akár terhes is lehetsz.

Én a helyedben tesztelnék.

2010. febr. 9. 16:05
 4/6 A kérdező kommentje:

hát még mindig nem jött meg, és holnap ha addig se teszi akkor tesztelek...

egyébként kedves utolsó:

én a következőre gondoltam, amikor nyákdugót írtam:

[link]

"Krémesen széthúzható nyákdugó 5 nappal az ovuláció előtt"

2010. febr. 11. 19:06
 5/6 A kérdező kommentje:

egyébként az elmúlt napokban is maradt még a 37 viszont a cicimet kezdem egyre jobban érezni...

bár hallottam úgy, hogy aki terhes lesz és nem érzi p.é-től a cicijét az kb 5-6. héttől kezdi el. hát én elméletileg most lennék 5 hetes (ha összejött)...

2010. febr. 11. 19:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Na, teszt? Drukkolok!
2010. febr. 12. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!