A fémes íz a szájban jelezhet terhességet?
Figyelt kérdés
Nekem még csak 30.-a körül kell megjönnie, de pár napja folyamatosan fura íz van a számban, és furán sok nyál termelődik. Lehet ez bután hangzik, de így van. Tapasztalt valaki hasonlót? Nem akarok belemagyarázni, de ilyet még nem éreztem. Nem fáj semmim, csak ez a fura íz. Meg néha megszédülök, de az a melegtől is lehet. A hőm reggel 37 volt. Köszönök minden választ! :)2008. aug. 21. 15:01
1/5 anonim válasza:
Elvileg lehet, de szeritnem korai lenne még bármit is érezned.
2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon korán volt ebben a hónapban pé-m, a ciklusom 9. napján, mi pedig a 8. napon voltunk együtt.
2008. aug. 21. 15:24
3/5 anonim válasza:
Szia!
A fura (fémes) ízt én is éreztem mielőtt meg kellett volna jönnie, de nem jött, mert terhes lettem. A több nyáltermelődés is lehet jel. Drukkolok!!! (Tessék ám megírni, hogy mi lett a vége!!!)
4/5 A kérdező kommentje:
:) Nagyon köszönöm! Én még soha nem éreztem ilyet, mindegy mit eszem iszom, utána újra érzem ezt az ízt, és állandóan csak nyeldeklem, de folyton tele van a szám! Ígérem írok! :)
2008. aug. 21. 16:09
5/5 anonim válasza:
nos mi a sztori vege??? mert en is hasoncipoben jarok...udv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!