Ha "megvolt" 5 napig, de fele annyi vérzés mint szokot, utána barnázás (ami sose volt) ingeréküny, és sírós vagyok pár napja. (apróságokon elsírom magam) az nem jelenthet babát igaz?
ha megvolt 5 napig akkor nem vagy, vagy ha az is voltál elment.
az ingerlékenység a hormonok játéka, simán a menzesz is okozhatja.
De jelenthet, sokaknak van vérzése, barnázása az első hónapban. Nem feltétlen megy el vele a baba, (kívánt/tervezett) terhességnél ilyen esetben azonnali orvosi vizsgálat ajánlott.
Miért nem csinálsz egy tesztet?
Elozo terhessegemnel nekem is megjott,de olyan ossze vissza,hol tok hirtelen omlott a ver belolem,hol meg semmi. Teszteltem,pozitiv lett.
Mentem domihoz,azt mondta vagy elmegy a baba vagy nem.
Elmentem egy masikhoz,o azt mondta hogy nagyon sok oka lehet a verzesnek,ezt igy nem lehet tudni miert.
Akkor voltam 6hetes.
Komolyan kérdező, itt picsogsz, ahelyett, hogy tesztelnél!
Lehet, hogy terhes vagy, de progeszteronhiány miatt barnázol, és ha nem mész sürgősen orvoshoz, akkor elvetélsz, miközben Gyakorin várod a csodát, hogy mi megmondjuk, mi van.
Teszt!
Negatív --> negatív
pozitív --> orvos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!