M.Inke kérdése:
A férjemmel 2 hete voltunk együtt, a szex után 1 héttel, émelygés, hányinger, hányás, fejfájás tüneteim voltak. Lehet baba?
Figyelt kérdés
Aztàn 23. -àn megjött és ma a 3. Napon màr semmi vérzésem barnàs szınú volt se nem eros se nem gyenge, ez lehet baba?2015. jan. 26. 19:08
3/14 anonim válasza:
mármint terhes lehetsz! Bár elég koraiak a tünetek?!!
5/14 A kérdező kommentje:
Nem teszteltem mert én is korainak tartottam a tüneteket de ez a mensi dolog, hogy csak 2 napig tartott elgondolkodtatott. Mikor érdemes csinálni a tesztet? Voltam már terhes de az első terhességemnél nem voltak tüneteim csak éhesebb voltam.
2015. jan. 26. 19:59
6/14 A kérdező kommentje:
Vírus fertőzés..hát nem tudom attól zavarodhatna meg a mensim? most nem érzek semmi tünetet a fejem fáj néha hányingerem van feszültebb vagyok mint máskor.
2015. jan. 26. 20:01
7/14 anonim válasza:
lehetsz, bár a tünetek nagyon koraiak,ilyenkor még be se ágyazodott szerintem. én 5hetesen mentem orvoshoz és még akkor nem hánytam csak később
8/14 anonim válasza:
Aktus után egy héttel még nem lehetnek tünetek. Még be sem ágyazódhatott, nincs még annyi hormon, ami terhestüneteket okozhatna.
9/14 anonim válasza:
Nem lehetnek még tüneteid ettől függetlenül lehetsz terhes. Csinálj egy tesztet az tisztáz mindent.
10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaaszokat, ma tesztelek hátha sikerrel járok :)
2015. jan. 27. 10:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!