Miért negatív a teszt a 43. napon és miért negatív a teszt?
Miylen tesztet használtál?
Azt hiszem a medilab (nem tudom jól írtam-e) szokott tévesen pozitívat mutatni. A többi teszt megbízható.
Hát nálunk a sógornőmnek a fogamzásgátló abbahagyása után egy évig nem jött meg... senki nem tudja miért, a doki sem, és nem is esett teherbe. Csak rá 2 évre. Pedig nem védekeztek.
Nekem meg a gyógyszer abbahagyása után 2 héttel sikerült teherbe esnem. Szóval ez eléggé egyénfüggő, mindenkinek más a szervezete.
Szóval a legokosabb amit tehetsz, hogy türelmesen vársz, sajna mást nem igazán tudsz csinálni.:(
Szorítok Neked!!!
Az különben nagy gond, ha a doki nem tudja miért jön meg. Szeritnem várj pár napot és menj el egy másik dokihoz. lehet, h ciszta és ezért nem jön meg.
A bab a dologban meg valóban légy türelmes. Tudom, h nem könnyű. Ne stresszelj rá. :)
A fogamzásgátló abbahagyása után nekem is kb. másfél évig szinte nem is volt menzim, talán kétszer, de azt olvastam hogy valakinek ez is normális. Aztán megjött ahogy szokott, nagyon fájdalmasan és utána megint nem volt meg 3 hónapig. Mindez tavaly nyáron pont egy éve történt, közben kiderült, valószínűleg másfél év után akkor volt először peteérésem ésmindjárt utána terhes is lettem. ( Azért nem volt a menzi után 3 hónapig semmi, mert már terhes voltam.)
Úgyhogy nyugalom van akinek sokkal több időre van szüksége a tabletta után, van aki már egy hónap abbahagyás után terhes lesz , kitartás! Türelem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!