Ez hogy van? Tobbi lent
nem mertem a homet csak par napja . ez jo eddig , mit jelent?
Ovuláció a menstruáció előtt 14 nappal van. Így dátum szempontjából utólag tudod mikor volt. A kalkulátorok néznek egy átlag ciklushoszt és az alapján számolják az ovulációt. Szóval, ha Neked rendszertelen a ciklusod, nem mindig ugyanannyi napos, akkor ezekre a kalkulátorokra ne alapozz. Persze ez hozzávetőleges adatot adhat,de ez akár napokkal is eltérhet.
A görbéd 20.-án szépen megugrik,de egy görbét csak teljes egészében lehet értékelni. Ez még kevés adat. Ha 02.03.-án megjön a menstruációd akkor 01.20.-án volt ovulációd.
Ha a 22-23. napon van ovulációd, ami reális a 37 napos ciklushoz, akkor nem a hónap dátuma számít, hanem a ciklus 22-23.napja. Első nap, mikor megjön a menstruációd.
Jaj, és még egy nagyon fontos: mindig egy helyen és egy időben mérd a hőmérsékletedet. Én szájban szoktam.
Nagyjából igen. Én 35. napra szombatot számolom.
Próbálkoztok egyébként? Vagy csak figyeled a ciklusod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!