6-7 hetesen nincs szívhang?
Én ugyanennyire voltam a menzesz után(8 hetes) mint most te amikor 10 mm szabályos petezsákkal embrio nélkül misedd ab lett a vége.
Én is megkérdeztem anno hogy nem lehetett-e h később fogant és azt mondta az orvos ha később fogant már akkor is kellene lennie szívhangnak ennyi idővel a menzesz után :(
Drukkolok!
6 hetesen már van szívhang.mindhárom terjességemnél volt ilyenkor.
Majd irj mi volt hétfőn.
Szorítok neked!
Elmentem a dokihoz a 8. héten és akkor nem látott semmit csak petezsákot,elküldött a kórházba ahol jobb gépek vannak hátha de már a papíromra ráírta hogy missed ab.
Azonnal elmentem a kórházba ahol ezt meg is erősítették bár ott már látszódott az embrió ami 6 mm volt de nem voltak életjelenségek.
Másnapra kaptam időpontot műtétre.reggel korán bementem bejelentkeztem,kaptam egy ágyat,jött az orvos aki csinálta a műtétet,ő tájékoztatott a dolog menetéről és kérdezett ciklus hosszról,mikor jött meg előszőr stb.vérnyomás mérés,vércsoport vizsgálat még előző nap volt gyorsan.
10kor bevettem a bátorító tablettákat,11kor már mentem a műtőbe felfeküdtem a műtőasztalra és már az ágyamon ébredtem fel,kaptam fájdalomcsillapítot és 3 óra múlva mentem haza.
Ennyi volt,a műtét után fájt,olyan menzi görcs szerű de hamar elmúlt,a lelki fájdalom ezerszer rosszabb volt.
Ha még nem szültél akkor neked még a műtét előtt tágítanak is,nekem szerencsére nem kellett ebben az esetben a műtét másnap van.
Ennyi :(
Sajnálom :(
Ismerem az érzést.Napról napra jobb lesz!Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!