Ez szellemcsík?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2015. jan. 24. 09:42
 1/10 anonim ***** válasza:

Ez szellemcsik

Sajnálom :(

2015. jan. 24. 09:44
 2/10 A kérdező kommentje:
Még elég korán vagyok a menzeszemhezképest azthiszem de pontosan nem tudom mikor kéne megjönnie.
2015. jan. 24. 09:47
 3/10 anonim ***** válasza:
Ez nem pozitív. Sajnos.
2015. jan. 24. 09:48
 4/10 anonim ***** válasza:
63%

Lehet hogy van még remény :) én nekem január 6.-án megjött a nem várt és most pedig kiderült hogy majdnem 7 hetes kismama vagyok. Remélem neked a legjobbakat és ha esetleg úgy alakul mindenképp ird meg.

1 válaszoló :)

2015. jan. 24. 09:51
 5/10 A kérdező kommentje:
Gratulálok :-) és köszönöm mindenképpen megírom! Ha esetleg még valaki megnézi nyugodtan írja le a véleményét... Am ez x epil teszt, mindig van rajta ilyen csík?
2015. jan. 24. 10:01
 6/10 anonim ***** válasza:
63%
Szia nekem az x-epilen mindig ilyen csík van!! Sajna többet nem is veszek olyat. Meg csak akkor ha nem jön meg nekem elegem van a tesztelgetésből! Remélem később pozitívat tesztelsz de másik tesztet vegyél szerintem!
2015. jan. 24. 10:04
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem anno ilyen teszt mutatta ki a terhességet, az ég világon semmi gond nincs vele. Ha terhes vagy, pozitív, ha nem, akkor negatív, én ennél sokkal többet nem várok egy teszttől. Ez egy negatív teszt, se szellemcsíkot, se halvány csíkot, se egyebet nem látszik rajta.
2015. jan. 24. 10:09
 8/10 anonim ***** válasza:
*látni rajta.
2015. jan. 24. 10:09
 9/10 anonim ***** válasza:
Múlt héten pontosan ilyen lett a tesztem,mindenki totál negativnak látta....Tegnap ugyanez a teszt,2db pozitív lett!Az egyik reggel a másik pedig délután :) egyébként fogalmam sincs mikor estem teherbe,valószínű hogy a mensim után egy nappal mert csak az az egy alkalom volt hogy nem védekeztünk.Szoval egy hét múlva szerintem egyértelműbb lesz
2015. jan. 24. 11:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha még nem késik akkor jó lesz ez..én látom ami te! A negatívba tett képen is ott van.
2015. jan. 24. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!