Ovu teszt? Hogyan kell alkalmazni? Milyen a pozi ovuteszt?
Kinek vált be? Mesélnétek róla? Én most fogom mégcsak először használni de semmit nem tudok róla
Köszii
peteérést lehet vele belőni. megveszed mondjuk vaterán, egyből vehetsz 50 darabot, és mindennap délután ugyanakkor tesztelsz, mint egy terhességi teszttel. amikor a legerősebb a második csík, akkor van p.é.
nekem jelezte, teszteltem utána is, de mint kiderült, hiába, mert terhes voltam :D szóval nem tudom pontosan, bevált-e, mert nem emiatt szeretkeztünk akkor, utána csináltam az elsőt.
próbát megér, nem nagy összeg.
Ezt a PG53-at szerintem felejtsd el.A mártogatós teszt sokkal jobb.fastestről szoktam rendelni én pl. 5000 ft körül szokott lenni a 30 ovuteszt és a 15 10-es terhestesz de ebből kb. 1500 a postaköltség.
Mivel Te még nem használtál tesztet így Neked a vérzés utáni első nap ajánlatos elkezdened és az első pozi utáni negatív napon abbahagyni.Mielőtt csinálod a tesztet előtte 2 órával már nem szabad inni és pisilni menni és mindig délután kell csinálni.Én úgy szoktam,hogy 3/4 4-kor iszok egy nagy pohár vizet majd 4-kor elmegyek pisilni és 6-ig nem iszok és nem megyek el wc-re sem.6-kor teszt és értékelem.Akkor pozitív amikor a 2.csík ugyan olyan erős vagy erősebb mint a control csík.
Sok sikert és mielőbbi babásodást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!