LIlith_hun kérdése:
Eléveztem és fenn maradt a gumi lehet terhes?
Figyelt kérdés
Nos az a helyzett hogy védekeztünk és a menstruációja is elmult (nem tudom számit e ha 2 vagy 7 napos a ciklus de tudom hogy mindenkinek más) akkor tulajdonkép lehet e terhes? (a gumiból nem folyt ki és nem élveztem sokat)2015. jan. 23. 15:45
11/14 anonim válasza:
Írassatok esemény utánit ha meg időben vagytok az a biztos.
12/14 anonim válasza:
ha benne maradt fent, honnan tudod, hogy nem folyt ki?
nem élveztél sokat, hahahahahaha, tudod te, mennyi kis sejt van a kevésben is? :D
bocs, de sosem értettem, alapvető biológiai tudás nélkül hogy lehet élni, szexelni...
nincs 2 - 7 napos ciklus, 28-32 napos ciklusok vannak
ha ez 72 órán belül volt, futás eseményi utáni tablettáért, nem a gyk-eken kell ezt megoldani, ha meg már régebben, akkor kb. az aktus után 3-4 héttel csináljon a lány tesztet, de mondjuk jó lenne tudni, pontosan mikor volt a ciklushoz képest
13/14 anonim válasza:
Akkor mindenképpen vegyetek tesztet... Aztán ha mégis beüta gyerek probléma akkor gyűjtögessél csak mert kb 30000be fog fájni nektek... Vagy még ha időben vagytok vagyis 72órán belül csak 8000
14/14 anonim válasza:
ha elmúlt a menstruációja akkor peteérése is volt/lesz... és ha jól értelmeztem valahogy abban az időben lehettetek együtt szóval,szerintem ahogy többen is írták irány a nőgyógyász egy eseményutáni tablettára és ha már ott van a barátnőd,nem ártana a fogamzásgátlásról is tájékozódnia. persze a legtöbb doki akkor ír fogamzásgátló tablettát ha elmúlt 18 a páciens... de amellett sem elhanyagolandó az óvszer, van pár példa ismeretségi körben,hogy mellette estek teherbe,van aki egymás után 2-szer. de egyébként,a te feladatod arra figyelni közben,hogy ne csússzon le a gumi. vagy amikor kiveszed utána fogd meg ami rajtad maradt ne úgy húzd ki mint aki jól végezte dolgát....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!