Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Eléveztem és fenn maradt a...

LIlith_hun kérdése:

Eléveztem és fenn maradt a gumi lehet terhes?

Figyelt kérdés
Nos az a helyzett hogy védekeztünk és a menstruációja is elmult (nem tudom számit e ha 2 vagy 7 napos a ciklus de tudom hogy mindenkinek más) akkor tulajdonkép lehet e terhes? (a gumiból nem folyt ki és nem élveztem sokat)

2015. jan. 23. 15:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Írassatok esemény utánit ha meg időben vagytok az a biztos.
2015. jan. 23. 16:03
 12/14 anonim ***** válasza:

ha benne maradt fent, honnan tudod, hogy nem folyt ki?

nem élveztél sokat, hahahahahaha, tudod te, mennyi kis sejt van a kevésben is? :D

bocs, de sosem értettem, alapvető biológiai tudás nélkül hogy lehet élni, szexelni...

nincs 2 - 7 napos ciklus, 28-32 napos ciklusok vannak

ha ez 72 órán belül volt, futás eseményi utáni tablettáért, nem a gyk-eken kell ezt megoldani, ha meg már régebben, akkor kb. az aktus után 3-4 héttel csináljon a lány tesztet, de mondjuk jó lenne tudni, pontosan mikor volt a ciklushoz képest

2015. jan. 23. 17:50
 13/14 anonim válasza:
Akkor mindenképpen vegyetek tesztet... Aztán ha mégis beüta gyerek probléma akkor gyűjtögessél csak mert kb 30000be fog fájni nektek... Vagy még ha időben vagytok vagyis 72órán belül csak 8000
2015. jan. 23. 18:07
 14/14 anonim ***** válasza:
ha elmúlt a menstruációja akkor peteérése is volt/lesz... és ha jól értelmeztem valahogy abban az időben lehettetek együtt szóval,szerintem ahogy többen is írták irány a nőgyógyász egy eseményutáni tablettára és ha már ott van a barátnőd,nem ártana a fogamzásgátlásról is tájékozódnia. persze a legtöbb doki akkor ír fogamzásgátló tablettát ha elmúlt 18 a páciens... de amellett sem elhanyagolandó az óvszer, van pár példa ismeretségi körben,hogy mellette estek teherbe,van aki egymás után 2-szer. de egyébként,a te feladatod arra figyelni közben,hogy ne csússzon le a gumi. vagy amikor kiveszed utána fogd meg ami rajtad maradt ne úgy húzd ki mint aki jól végezte dolgát....
2015. jan. 23. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!