Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez lehet beágyazódás?

Ez lehet beágyazódás?

Figyelt kérdés

6. napja voltunk együtt párommal, pont a peteérés napján. Ma már görcsölök, majdnem úgy mint menzeszkor, csak gyengébben.

Szerintetek lehet ez a beágyazódás jele?

2015. jan. 21. 14:52
 1/10 anonim ***** válasza:

A hivatalos verzió szerint ennél több idő a beágyazódási folyamat, és nem igazán érezhető.

Viszont nem vagyunk gépek, úgyhogy bármi lehetséges!

A teszteléssel viszont érdemes megvárni a nem várt mensi első napját.

Nekem aug. 6-án volt peteérésem, és aug. 17-én úgy szúrt a méhem, hogy azt hittem megőrülök! Aug. 26-án egy szép, erős pozitív tesztem lett. :)

2015. jan. 21. 15:35
 2/10 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszt!

Nekem csak az a furcsa, hogy eddig barmelyik cilusom alatt sosem volt mensi elott egy hettel gorcsom.

Nemelyik szakirodalom mar az 5-ik napot irja beagyazodas kezdetenek. :)

2015. jan. 21. 15:53
 3/10 anonim ***** válasza:

Mintha én tettem volna fel ezt a kérdést.Nekem 9 napja volt ovu és ovu utáni 5-6 naptól folyamatosan görcsöl a hasam.Olyan mintha megakarna jönni...plussz fáj a mellem és mintha ma többet jártam volna pisilni.

Itt ülök egy 10-es one step mellett és azon vacillálok megcsináljam-e....

Szurkolok nektek!

2015. jan. 21. 15:57
 4/10 anonim ***** válasza:

Persze, azért írtam, hogy nem vagyunk gépek, mert van amit a szakirodalom ír, és van amit mi érzünk. :)

Úgyhogy bármi lehet, ha eddig ilyet nem éreztél.

A tesztel viszont akkor is várnék még.

2015. jan. 21. 16:12
 5/10 A kérdező kommentje:

Kedves utolso valaszolo! Koszonom ! Igen nem vagyunk gepek. Es abszolut erzem, hogy ez most mas..

A peteerest is megerzem percre pontosan, amiota tavaly vetelesem volt. Azota nagyon erosen erzem a testem jelzeseit.

2015. jan. 21. 16:42
 6/10 A kérdező kommentje:

Kedves 3as valaszolo!

Nagyon izgulok, gondolom te is. Nekem meg varni kell kb egy hetet, hogy tesztelhessek. De mar nagyon varom. Nekem nagyon furcsa volt ez a mai gorcsoles. Meg a combomba is kisugarzott..

2015. jan. 21. 16:43
 7/10 anonim ***** válasza:
Szia. Én is éreztem a 7-8. napon mintha meg akart volna jönni, már fel is készültem lelkiekben most vagyok a 11 napon elvileg és minden elmúlt nem fáj semmim. Holnap kellene megjönnie de félek tesztet csinálni mert lassan 1 éve próbálkozunk és már sokat csalódtam.
2015. jan. 22. 14:03
 8/10 A kérdező kommentje:
Kedves utolso! Mi lett vegul? Megjott?
2015. jan. 25. 09:56
 9/10 A kérdező kommentje:
Kedves 3-as valaszolo! Neked mi lett? Baboca?
2015. jan. 25. 09:57
 10/10 A kérdező kommentje:

Sajnos nekem nem sikerult. De most mar megtanultam nem gorcsosen ragaszkodni a babahoz. Hiszen akkor jon, amikor kell.

A testunk viszont azokat a tuneteket produkalja, amiket erezni szeretnenk.. Nekem az osszes kora terhessegi tunetet produkalta, a testem jelzesei szerint akkkr volt peteeresem, amikor ereztem a szurkat. Beagyazodasnal volt gorcsom, sot meg pici verzesem is. A mellem is feszult es a szagokat is ereztem, a faradtsag is jelen volt.

Ma pedig megjott.

2015. jan. 27. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!