5 napja késik a menseszem, lehetek terhes? 21/L
Mi lesz a gyerek neve? :)
"Ma veszek tesztet."
majd ez választ ad a kérdésre...legalábbis biztos jobbat mint mi így látatlanban tudunk...
Ha jól rémlik a tesztekre rá van írva hogy egy bizonyos időn belül nem mutatja ki a terhességet, érdemes megvétel előtt megkérdezni a patikust, vagy utána elolvasni a leírást.
"Fellecsúszott" Mennyire? Makk alatt maradt jóval, makkig, vagy makkon túl ?
1. a terhesség legkorábbi tünetei is 6 hét után jelentkeznek. A megtermékenyítéstől számítva.
2. a beágyazódás, 12-14 nappal a megtermékenyítés után történik meg, tehát addig nem vagy terhes, még simán abortálódhat a zigóta ilyen olyan okokból. Ezért a teszt nem fog biztos eredményt adni.
3. Ebből tanulva valamit én 14 napot neveznék késének és akkor is tesztelnék. Előbb nincs értelme.
4. nemcsak a terhesség miatt késik és életed során még 100 oka lesz amiért késik kimarad. Szóval ne egyből a terhességért görcsölj, mert azoknál 1000 rosszabb okok is léteznek.
8-as,
te se voltál még terhes, vagy marha mázlid volt, hogy a terhességed 8-9. hetéig (=megtermékenyítéstől számított ~6. hét) semmi tüneted nem volt.
4 hetesen görcsölgettem, mellem majd' leszakadt.
5,5 hetesen (=fogantatástól számított ~3. hét) már a Wc-kagylót ölelgettem és ez a 13. hétig nem is enyhült.
6. héttől az émelygés mellé belépett a ólmos fáradtság, alig bírtam dolgozni.
8 hetesen a vérnyomásom és a pulzusom úgy megugrott, hogy mentő vitt el a munkahelyemről...
Egyébként tény, hogy 2 hét kell a teszthez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!