Ha erősödik napról napra az ovus jóstesztem, akkor az is jelentheti, hogy meg fog jönni?
Még így ilyen formában nem használtam jóstesztet,csak most.Naponta erősödik,de nem stimmel valami:Ma fájnak a melleim,és az alhasam is(olyan mintha most a mensim meglenne).Máskor mindíg mikor megjön,előtte csak pár órával szoktam ezt érzeni.Más semmi.
Ami nálam most azért furi,mert mikor mellfájdalmaim vannak az csak vagy pé-től mensiig,vagy pedig mensi előtt egy héttel szokott fájni,és minden esetben a mensi ahogy megjön,úgy elmúlik a mellfájdalom is.Nemvártig van még 2-3 napom.
Na mi újság kedves kérdező?
Erősödik az ovuteszten a csík?
Mikor kéne NEM megjönnie?
De eltűntél kérdező:)
Nem írod meg,hogyan változott a jósteszted????
Nem tüntem el,csak közben melózni is kell...
Ma már nem jósteszteltem,mert tegnap totál + volt.Ma terhesteszttel teszteltemhalvány +-t,de szabadszemmel is látható a 2-ik csík.Lényeg,hogy tegnap a terhesteszt totál nega volt ma meg látszik rajta a 2.-ik csík.De ma közben megjött,úgyhogy szerintem becsap ez a teszt....
Igaz nincs görcs,meg ilyenek,vérzés is enyhe,de mivel megjött nincs baba:(
Hát sajnos ahogy írtad is,lehet most nincs baba:(
Én írtam,hogy becsapós játék,te meg írtad,hogy nem fog földhöz vágni:)
Hát akkor majd ebben a ciklusban sikerül.
Remélem most már nem fogsz lepontozni,bár valahol igazam volt:) :)
Sok sikert a továbbiakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!