Kis segítséget kérnék teszttel kapcsolatba!?
A DM-es teszt, emlékeim szerint Gravi-hcg, milyen érzékenységű?? A betegtájékoztatóba nem volt erről leírás.
És ezt mikortól érdemes használni, nem várt előtt vagy a napja után?( a doboza ilyen zöldes színű)
köszönöm
ej, na ez nem is dm-es, hanem patikás, összekevertem!
csak, mert azt írta, h beágyazódás után 3 nappal mutat, viszont nekem-lett, ez a patikás!, viszont a dm-es azon lett halvány 2.csík!
Akkor írok magamnak, megtaláltam itt időkőzben, h 20-as érzékenységű!!
Akkor tui nem vagyok babás, az a második csík a másikon nem tudom, h lett!
Most akartam kidobni azt a tesztet amit a patikába vettem ez a gravi hcg akkor mikor néztem 3 percen beül -volt, most meg (2 napja csináltam ezt) ott van a 2.csík, de nem tudom mikor lett rajta!!
Ezt akkor nem lehet pozitívnak tekinteni ügye???
Amúgy 11.-ére nem várom.Amin halvány csík volt az ilyen dm-es volt, nem tudom a nevét.
Köszönöm, h írtál
Értem, akkor 11.-én ha nem jön meg akkor tesztelek megint!
Köszönöm a választ!
9:53-as vagyok.
Drukkolok nagyon! Írd meg hogy mi az eredmény:-)
Én holnapra tervezem a tesztelést:-)
szia 9.53as!
Megírom, h mi az eredmény, és nagyon szorítok neked is!!
Te is írd meg kérlek, h mi az eredmény, remélem mindenkinek + lesz aki szeretné!!!
Szia,ohjajjj, komolyan sajnálom, remélem a következő teszt már nem lesz ilyen!!!!
Én meg tutira érzem, h megfog jönni, a szokásos:
a mellem néha érzem, az alhasamba kis görcsök, és pont ilyenkor ált.napokkal így előtte ezt szoktam érezni:((
Én csak akkor tesztelek ha nem jön meg a 25.napra:)
Szorítok neked is, h ott legyen a 2.csík!!!!!!!!!!!
szió
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!