Dec29. voltunk együtt a párommal.5nap múlva kellene megjönnie. Nagyon szeretnénk babát. Tegnap szeretkezést követően picit véreztem. Ma ugy görcsölök mintha megjönne. Lehet még baba?
Figyelt kérdés
2015. jan. 13. 13:28
1/13 anonim válasza:
Lehet még simán baba. Sok kismamának "mindjárt megjön" érzése van, de mégsem jön meg :( Drukkolok!
2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod.bár a görcsök ugy érzem folyamatosan erösödnek...
2015. jan. 13. 13:37
3/13 anonim válasza:
Szia! Ugyanígy van nekem is. Pénteken nem kellene megjönnie. Csütörtökön csináltam egy tesztet ami nagyon nagyonhalvány pozitív lett.PPénteken voltam dokinál (más okból) és akkor annyit mondott hogy 15, 9 mm vastag a méhnyálkahártya. A tegnapi teszt már erős pozitív volt.Viszont nekem is fura szurkálás görcs érzetem van. Vagy inkább a közérzetem olyan fura.
Drukkolok neked!
4/13 anonim válasza:
Jah, szeretkezés után nekem is volt enyhén véres nyák, de csa nagyon pici
5/13 A kérdező kommentje:
Én is nagyon drukkolok neked 😊😊irjal legyszi mindenkeppen hogy mizujs veled a késöbbiekben.nem mertem tesztet csinálni még.meg nagyon félek hogy negativ lesz.meg az hogy véreztem tegnap szex után azt meg végképp nem tudom hova tenni.de nagyon drukkolok neked 😊😊😊
2015. jan. 13. 13:50
6/13 A kérdező kommentje:
Egyenlőre ugy érzem magamon hogy megjön.bár nemtudom hogy ha baba lenne akkor ugyanilyen erős görcseim lennének e.bár még 5nap mensi elött szerintem még korai lennének az ilyen görcsök
2015. jan. 13. 13:52
7/13 anonim válasza:
Rendben.:-) 23-án kell mennem vissza.
Nagyon véreztél?
Mióta próbálkoztok? Mi októbertől. Van már egy 11 hónapos kisfiunk.
8/13 A kérdező kommentje:
😊2hónapja.ez kevés idő még tudom.hát igazából keveset.nem igényelt tampont a vérzés.és utána közvetlenül abba is hagyta.most néha picit barna de van olyan hogy órákig semmi.izgulok érted
2015. jan. 13. 13:58
9/13 A kérdező kommentje:
Dec29.én volt pont a szülinapom.remélem őt kaptam ajàndéknak.
2015. jan. 13. 14:00
10/13 anonim válasza:
Én is szorítok. Már csak pár nap
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!