35 év felett másból áll a terhesség-gondozás?
Figyelt kérdés
Van egy 2 éves kisfiam,most 36 vagyok,és szeretnék neki kistesót.Más vizsgálatokat is fognak végezni,mint 35 alatt? (pl.magzatvíz vétel stb..)Ha igen,akkor miket?2010. febr. 6. 17:24
1/4 anonim válasza:
Szerintem ez orvostól függ, és tőled.Én mindenképp Down szűrésre mennék,valamint 4d ultrahang,ahol genetikus az orvos,amúgy másban nem hiszem,hogy eltér,legalábbis barátnőm 37 évesen szülte az elsőt és nem vizsgáltak mást.
2/4 anonim válasza:
Szia!Különösebben nem áll másból,engem a 18 hetes uh után elküldtek genetikushoz,ott megnézték a 12,a 18 hetei uh leletet,meg az afpt,és az alapján döntik el hogy javasolják e a magzatviz vételt.Nekem minden lelet jó volt,igy nem javasolták,csak egy kontroll uht a 23.héten.Az meg ugye nem baj,mert igy én is többször látom a babát.25+4hetes kismami
3/4 anonim válasza:
Ja igen,még annyit hogy mi is voltunk,16 és 22 hetesen még plussz 4dn,de inkább ez apuka miatt volt hogy Ő is lássa a lányát:-)
4/4 anonim válasza:
Vannak már kombinált tesztek, + integrált teszt, azt is érdemes megcsináltatni, én épp 35 évesen lettem terhes, így beleestem a down szűrés korhatárába, de mivel minden uh lelet jó volt, afp is, és a genetikushoz 20 hetesen kaptam időpontot, így nem vállaltam a magzatvízvételt. (2 hét mire megjön az eredmény) Nem lett semmi baj, 10 hónapos a kislányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!