3 napja késik, reggel teszteltem, de negatív volt. Ugyanúgy fáj a hasam, de nem vér, hanem sűrűbb fehér folyásom van. Továbbiak még lent. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Szóval : 3 napja késik, sűrűbb fehér folyás menstruációs vér helyett. A melleim érzékenyek, kicsit émelygek. Nem tudok a hasamon feküdni, mert olyan mintha egy körte lenne a méhemben. Ugyanúgy fáj a hasam, mint amikor meg akar jönni. Mindig szaladgálok a wc-re, de semmi. A tesztem viszon negatív. Így vajon ?2015. jan. 10. 19:16
11/13 A kérdező kommentje:
Te voltál már orvosnál ?
2015. jan. 17. 08:14
12/13 anonim válasza:
Nekem 14-én megjött (örültem neki, mert már aggódtam), már el is múlt. Így aztán nem mentem dokihoz. Csak simán késett.
Nálad mi a helyzet?
13/13 A kérdező kommentje:
Nekem 21-én jött meg. Így én sem mentem. 2 hetet késett pontosan.
2015. jan. 30. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!