Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ciklus 19. napján...

Szerintetek ciklus 19. napján mi lehet ez a vérfolt? Görbe mellékelve.

Figyelt kérdés

[link]

Volt már 23 napos ciklusom is , de volt már 50 napos is. Most ez mensi lesz, vagy mi, szerintetek?

Mensi, ovu, vagy beágyazódás ? Ez a három jutott eszembe.

Mindenkinek köszönöm a véleményét, és elnézést azoktól, akik már unják a görbés kérdéseket :-)

2010. febr. 6. 07:36
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
ja, a felfázás lehetőségét kifelejtettem, mert kicsit náthás vagyok. Meg a munkahelyemen nem mindig van fűtés. -10 fokban. Köszi mindenkinek!
2010. febr. 6. 07:38
 2/11 anonim ***** válasza:
Beágyazódásos vérzés? Mert időben lenne. Drukkoljak?
2010. febr. 6. 07:47
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Én azt látom, hogy még nem volt ovu....

Tehát egyik sem, amit felsoroltál... Javasolnám, hogy menjél orvoshoz, mert ez így nem normális. Szerintem.

Én nem lennék nyugodt a helyedben egy ilyen "görbével" és kideríteném, hogy mi van...

2010. febr. 6. 07:57
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszi Mindkettőtöknek, szerintem meg fog jönni :-(( Már nagyon affelé tendál az egész. Tudom, hogy elég vacak görbe, nem is vagyok nyugodt, de voltam már hormonvizsgálaton, ott mindent rendben találtak.
2010. febr. 6. 10:40
 5/11 anonim ***** válasza:

Szia.Én nem zárnám ki a beágyazódásos vérzést sem.:)

Kb.most lenne ideje neki,de persze a rendszertelen ciklusod miatt elég nehéz kiszámítani.Én még nem mondanék le arról a babáróL!!!Ja,és csak annyi,hogy sztem senki nem unja az ilyen kérdéseket,ezért van ez az oldal,hogy kérdezzünk-segítsünk.:)Sok sikert!!!:)

2010. febr. 6. 11:36
 6/11 anonim ***** válasza:

Szia szerintem nem is csúnya a görbéd az enyém sokkal csúnyább volt: [link] ja és szerintem beágyazodás lehetett

12 hetes kismama

2010. febr. 6. 14:01
 7/11 nini24 ***** válasza:
100%

Szia!

Nem akarlak elkeseríteni, de nekem akkor volt ilyen görbém, amikor kb 62 nap után jött meg. Folyton a vonal alatt volt a hőm, néha felugrott fölé, de vissza is esett. Azt mondják, ilyenkor a tüsző próbál megrepedni, de nem sikerül neki. És ez járhat vérzéssel, ami hormonproblémára utalhat. Engem ilyenkor megultrahangozott a dokim, és közölte, hogy biztos nem mensi, mert látja a 6mm-es méhnyálkahártyát, meg a 14 mmes petét, meg pár kisebb petét. Tehát még csak később számítsak ovura! Ja, és abban a hónapban, mikor vérvétellel nézték a hormonokat, minden rendben volt, és meg is jött 28 napra. :( A következőben persze megint csak 45 napra jött meg :( Azóta magától helyreállt szerencsére! :) Sok sikert neked, drukkolok!:)

6+4 hetes kismama

2010. febr. 6. 14:12
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem se volt még ovud. A görbéd olyan, mintha vonalzót nyelt volna, csak egy-egy kiugrás van benne.
2010. febr. 6. 15:06
 9/11 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Köszönöm mindenkinek a biztató szavakat! A nem biztatóakat is, hiszen abból pedig tanulni lehet :-)) És köszi a drukkot is, igaz, hallottam már olyat, hogy valaki terhes volt, és megvolt Neki, de nekem most olyan, mintha meg akarna jönni. Igaz, még nem volt beágyazódásos vérzésem, szóval azt nem tudom milyen :-)) Szóval majd meglátjuk, és tényleg köszönöm!
2010. febr. 6. 15:37
 10/11 anonim ***** válasza:
Mi lett veled?
2012. aug. 16. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!