Szoptatás alatt teherbe esni?
Figyelt kérdés
Van itt olyan anyuka, aki szoptatás alatt esett teherbe? Ugy hogy meg nem is menstrualt, vagy ha igen csak ritkan?! 15 honapos a kisfiam meg cicil (naponta kb 3-4 alkalommal). Szeretnenk kistesot, mar elkezdtunk probalkozni viszont meg nem mestrualok jobban mondva szules ita kb 3-4 alkalommal volt meg de nem az utaolso 3-4 honapban hanem ossze vissza neha... aztan 1-2 honapig semmi. A kerdesem aki hasonlo cipoben volt osszejott e a teso? Vagy lekellett a gyerkocot szoktatni a cicirol es csak utanna? Honnan tudtatok meg es mikor hogy sikerult? Hogyan szamoltak ki hany hetes a magzat?2015. jan. 9. 18:03
1/6 anonim válasza:
Próbálkozhattok, 2 esetet is tudok a családból, 2 nőt, akik szoptatás alatt estek teherbe, össze vissza ciklusok mellett.
Szóval mindent bele.:)
2/6 anonim válasza:
11 hónapos volt a kislányom, még este és éjszaka szopizott 2-3szor. A menstruációm kb 3 hónappal előtte jött meg, de nem volt teljesen rendszeres. Azt mondta a dokim szoptatás alatt nehezebben szokott összejönni. Hát első hónapban összejött és ikrek lettek:)
18hkm
3/6 anonim válasza:
2eves volt nagy lányunk amikor megjott először.megbeszéltük dokival h köv hónapban vagy kov menseskor felteszi a spirált.nem jott meg.ez április ban volt.júniusban Balatonon voltunk,kikapcsolódni.nagyi is ott volt,néha ott vigyázott rá.juliusban mentem éves szűrésre s mondta h itt egy baby..azóta ő is Megszületett.márciusban lesz 2 éves.uh ideje szerint nezték méreteit.32,hetes voltam amikor elhagyta magától a szopit.egyik napról masikra.utana aludt el egyedül cici nélkül.kicsi is szopizik még.nagy is már 5 éves lesz.
4/6 anonim válasza:
Nekem sem volt rendszeres a ciklusom szoptatás alatt, de hamar összejött a kis tesó, 18 hónap van köztük. Nem szoktattam le a ciciről, Magától szépen lassan leszokott, egyik ismerősöm végig szoptatott a terhessége alatt. Én szerencsére mindig észrevettem a peteérésemet és onnan tudtam mikor kellene megjönnie, aztán ahhoz még vártam egy hetet és már teljesen pozitív volt a teszt. Boldog, babás új évet! :-)
5/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Remelem sikerul, bar a kisfiunk is csak 6 honap utan jott ossze. Kisebb csoda lenne, ha szoptatas melett elsore osszejonne a kisteso. De hat ha :-)
2015. jan. 10. 02:42
6/6 anonim válasza:
utálom azt a tévhitet hogy szoptatás alatt nem lehet teherbe esni...bizony lehet!! az már külön dolog,hogy úgy kicsi az esély rá,hogy nem menstruálsz közben rendszeresen,de semmi sem lehetetlen :) drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!