Terhességi tüneteim lehetnek peteérés környékén?
Most biztos azt gondoljátok, hogy meghülyültem és túlzottan figyelem a jeleket, meg rágörcsölök. De tény, hogy fura tüneteim vannak:
1. megőrülök, annyira fájnak a melleim (magas prolaktinra napi 1 bromocriptint szedek, az utolsó mérés szerint teljesen jó az eredményem, és mióta szedem, nem volt ilyen mellfájdalom)
2. Egyik éjjel arra ébredtem, hogy éhenhalok, és muszáj ennem valamit (IR-em is van, számolom a szénhidrátokat, az alapján nem kellett volna. Kollégám szerint a feleségének volt ilyen, mikor teherbe esett)
3. Tegnap délelőtt annyira fáradt voltam (egyébként egész nap), hogy majd leestem a székről a munkahelyemen. Ezt mondjuk foghatom az időjárásra is.
4. És ha mindez nem elég, akkor a jövő kedden megyünk inszem konzultációra, és akkor februárban inszemre készülünk.
Egyébként a héten vagyok peteérés környékén, azért nem értem a tüneteket, főleg a mellfájdalmat, ami már kb. 1 hete tart.
Egyébként dec. 25-én kezdődött a mensim, normálisan zajlott. Ha esetleg előtte a 23-ai aktusból sikerült volna a baba, akkor azért még rendesen megjött volna, ugye? Vagy ilyenkor mi van?
Foganhatott a 23-aiból, én is így születtem :)
Meg lehetett azóta is spontán ovud (én meg mensi utáni első nap fogant babát várok éppen) :)
Majd írj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!