Júl. 16-án lefeküdtem a barátommal, de védekeztünk, és rá 1 hétre meg is jött. 1 hete újra együtt voltunk. Néha fázom, úgy érzem nőtt a mellem is bár lehet csak bebeszélem. Terhes vagyok?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok. Kb 1 hét múlva kéne megjönnie2008. aug. 19. 15:09
1/6 anonim válasza:
szerintem ne aggodj, menj el a noi orvosodhoz es o meg tudja neked mondani. vagy vard ki az 1hetet es ha nem jott meg akkor menj a noi orvoshoz.
2/6 A kérdező kommentje:
De van esély rá? :S
2008. aug. 19. 16:10
3/6 anonim válasza:
ha fázol öltözz fel!!annyira butyuta a kérdésed,hogy inkább még ne szexelj,hanem babázz!
4/6 A kérdező kommentje:
túl sokat aggódtam és mindenféle honlapot elolvastam, az egyiken írták h a fázékonyság is lehet tünet... meg gyakran pisilek pár napja..
2008. aug. 19. 20:18
5/6 anonim válasza:
ha vedekeztetek es nem szakadt el a gumi akkor nincs nagy esely ra mert a gumi a legbiztossabb ami lehet terhesseg ellen. esetleg szedd meg a fogamzasgatlot is a gumi melle es akkor tuti nem maradsz terhes.
szerintem ne aggodj. mert az annal rosszabb. igy sokkal kesobb fog megjonni es aztan meg jobban fog aggasztani. csak nyugodtan.
6/6 A kérdező kommentje:
22.-én este megjött :)
2008. aug. 25. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!