SOS! Beágyazódás vagy menstráció?
Elméletileg 11.én kellene megjöjjön, de most vettem észre 2 csepp pici vért... Először teljesen elszomorodtam, hogy megjött és az eddigi tüneteim (extrém álmosság, hányinger) is csak emiatt voltak. Aztán eszembejutott, hogy nem lehet beágyazódás inkább?
25.étől elkezdve minden nap vagy 2naponta együtt voltunk, elméletileg 26.án volt pé, de ez nem biztos, nem hőmérőztem, csak naptár alapján. Sajnos előtte nem tudtunk együtt lenni.
Tudom, kiderül majd abból, hogy rendesen megjön-e, de nekem eltart 1-1.5 napig is míg beindul rendesen, addig megesz a fene. Ugye lehet beágyazódás is?
11-ere nem varom en sem, de nekem vasarnap volt egy pici barnazas, ovum 29-en volt.
Ettol meg lehet, h kesoi beagyazodasod van, extra pe-bol.
De nem akarlak hitegetni, ne eld bele magad, varjunk turelmesen 😊
A beágyazódáskor nagyon ritkán van vérzés, és írod, hogy neked lassan indul be, ráadásul lehet olyan, hogy előbb megjön. Nekem pont abban a hónapban, amikor megszakításos védekezés miatt reménykedtem, hogy besikerült a baba megjött 24 napra, pedig eltte soha nem volt 28 napnál rövidebb ciklusom, sőt inkább 31-32 naposok voltak.
Tegyük fel, hogy 26-án volt ovud, a beágyazódás ebben az esetben január 2, mivel általában 7nap alatt következik be. Ha később volt az ovud, ami lehetséges, hogy még 2 nappal később volt, akkoris január 4 környékén kellett volna jelentkeznie a beágyazódási vérzésnek, ha ez az lenne.
Azóta voltatok együtt? Hány naposak a ciklusaid? Még akkor lenne rá remény, ha 28 napnál hosszabbak lennének a ciklusaid, abba még beleférne pár nap eltolódás. Viszont a beágyazódási vérzés tényleg ritka. Ha 26-án megtörtént az ovu, akkor pedig már kimaradna a menstruációd, nem valószínű, hogy leválna a méhnyálkahártyából. Lehet még esetleg progeszteronhiány is, és amellett lehetsz még terhes, de akkor azt kellene teszt alapján tudni, és dokival Duphastont vagy Utrogestant feliratni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!