12. ciklusnapon barnás folyás jelezhet beágyazódást? Járt így valaki?
7-11. napon van a beágyazódás.
Szerintem inkább meg fog jönni neked.
Tudom lehet extra peteeresed de az is lehet az ovulacio miatt volt barnas valamid..
Barmi lehet:)
Kedves Kérdező, de elolvastam figyelmesen.
Nem azt írtam, hogy a 12. napon fog megjönni, hanem csak annyit írtam, hogy meg fog jönni. De ha esetleg van egy kis progeszteronhiányod, akkor a menses előtt 1-2 nappal lehet egy kis barnázás.
De kívánom, hogy beágyazódás legyen, és nagyon fogok örülni neked, mint ahogy tiszta szívből örülök minden újdonsült kismamának itt.
Nekem a mult honapban volt a 13. ciklusnapon barnas veres nyak ahogy megtoroltem magam a wc papiron es ennyi. Akkor en is feltettem hasonlo kerdest, hogy lehet e beagyazodas de inkabb ovulacios verzest irtak! Olvastam, hogy ahogy megreped a tuszo okozhat egy kis verzest.
Nem lettem terhes ebben a honapban sajnos ugyhogy csak az lehetett:(
Én kérek elnézést!
DPO 12. napra gondoltam.
Akkor viszont két dolog lehet:
van, akinek ovu előtt is már van egy kis vérzése. Lövésem nincs az honnan jön.
Ill. lehet, hogy volt egy nagyon korai extra peteérés, és beágyazódás történik.
(Lehetne még 2 nappal korábbi peteérés, de ha tényleg nagyon pontos a ciklusa, akkor ez ugye nem lehet.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!