11. es 13. dpon halvany pozi teszt. Ciklus 28. napjan (16. dpon) halvany rozsaszin nyalkas valadek volt a papiron.25-27 napos ciklusaim vannak. Meg nem jött meg, ma vagyok a 29. napon. Valakinek volt mar hasonlo?
Figyelt kérdés
Tuneteim enyhültek, de megvannak meg, neha mindjart megjön erzes, mellbimbo fajdalom, faradekonysag, gyakori pisi. Jövö heten megyek dokihoz, ha megjön, ha nem. Duphastont szedek napi 1-et a 10 mg-osbol. 16.dpo-n negativ teszt egy masik fele teszttel. De ugye ott van mar a 2 pozi egy masik fajtaval. Velemenyetek?2015. jan. 6. 10:58
11/15 A kérdező kommentje:
Dokit nem erem el. De az jutott eszembe, hogy a Duphaston miatt ha nem jön meg, akkor hogy tud kiürülni? Nem kene abbahagyni? Vagy varjak meg par napot, ujabb teszt, es ha az is negativ, akkor hagyjam csak abba?
2015. jan. 7. 15:32
12/15 anonim válasza:
Én is amikor azt hittem,hogy megjött abbahagytam pár napra mert én is azt hittem a gyógyszer miatt nem jön meg rendesen.De csináltam újabb tesztet nekem pozi volt még mindig ezért szedtem tovább és utána jutottam dokihoz.Valahogy menj el mindenképp orvoshoz
13/15 A kérdező kommentje:
Beszeltem a dokival. Ma ugy nez ki, megjött, de meg mindig nem rendesen. Piros ugyan, de keves, es nincs semmi görcs. A teszt tegnap full negativ volt, azt mondta, most akkor hagyjam abba a Duphastont, es majd 12 nap mulva kezdjem ujra.
2015. jan. 8. 14:23
14/15 anonim válasza:
Hát akkor sajnálom,de majd legközelebb.Szorítok!ja amúgy a hcg-re írtam,hogy ürül ki a szervezetedből.
15/15 A kérdező kommentje:
Igen, ertettem, köszi! Meg mindig nem jött meg rendesen, de gondolom ez a progeszteron miatt van. Mar abbahagytam tegnap, elvileg 36 oran belül meg kell jönnie.
2015. jan. 9. 09:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!