PCO-sok! KIZÁRÓLAG Premens-szel sikerült teherbe esni? Mennyi idő kellett hozzá?
Figyelt kérdés
PCO syndrómám van és jókat hallottam róla. Merckformint nem ír fel az orvosom, így gondoltam, kipróbálom a barátcserjét. Kérdésem az, hogy van-e közületek olyan, aki CSAK a Premens tabletta segítségével lett várandós és PCO beteg? Napi hány szemet kell bevenni? Hányadik ciklusban lettetek babások?2010. febr. 5. 12:56
1/4 anonim válasza:
pcos vagyok, de nekem a doki elsőre felírta a metformint, szedem a barátcserje kapszulát is,3hónapja, baba még nincs, viszont kezdenek rövidülni a ciklusaim
2/4 anonim válasza:
Szia én is Premens-től és Merckformin tablettától estem teherbe spontán.Most 13 hetes kismama vagyok. 6 hónapig szedtem napi kettőt a Merkforminból.Eddig minden rendben van a babámmal és velem is.Én napi egy szemet szedtem be a Premens-ből.
3/4 anonim válasza:
Szia!Én Merckformint szedek és ez az első Clostyl hónapom!Pont ma repedt meg a tüszőm!
4/4 A kérdező kommentje:
Értem. Tehát a Premens semmit sem ér, ha nem találok olyan dokit, aki metformint ír. :(
2010. febr. 11. 12:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!