Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 6 napja késik a mezeszem,...

6 napja késik a mezeszem, negatív a teszt, most akkor mi van?

Figyelt kérdés
Megyek dokihoz...de csak jövőhéten. Adig is kíváncsi lennék véleményekre.
2015. jan. 4. 22:42
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Még most is negatív a tesztem. Nem tudom mire gondoljak.....nekem már van egy gyermekem ő 16 hónapos és biza kimutatta a teszt. Na de ha van.ilyen,hogy nem akkor várok.

Csak olyan rosz ez a bizonytalanság.

27hetes kismami nem kérdezted a dokidat,hogy mitől lehetett így,hogy nem mutatta a teszt neked??

2015. jan. 5. 19:24
 12/15 anonim ***** válasza:
Mikor volt a menszeszed, a ciklusod hány napos?
2015. jan. 5. 19:26
 13/15 anonim ***** válasza:
Én vagyok aki irta,hogy 13 napja késik. Nekem ma jött meg. 2 hét késéssel.Én is szinte biztos voltam benne,hogy baba van a dologban, de nem. Szerintem az ilyen előfordulhat, hiszen rengeteg minden befolyásolja a hormonokat.
2015. jan. 5. 19:40
 14/15 A kérdező kommentje:
30.-n kellett volna megjönni és a ciklusom 28 napos
2015. jan. 5. 20:10
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem kérdeztem a dokit.

Ha túl korán mész akkor még ő sem fog látni semmit. Lehet, hogy ott van, de nem biztos, az is lehet, hogy stresszesebb volt az elmúlt pár heted és azért késik kicsit.

Most telihold van, és lehet az is befolyásolja a dolgot.

Mostmár 28 hkm. :)

2015. jan. 7. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!