Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Holnap kell megjönnie,4 napja...

Holnap kell megjönnie,4 napja 36.9,37.1 a hőm? Bíztató? Ma minimális barnás folyás. Meg fog jönni?

Figyelt kérdés
2010. febr. 5. 12:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Még bármi lehet. Drukkolok!
2010. febr. 5. 12:49
 2/5 anonim ***** válasza:
NEm esik a hőd úgy látom. Nekem tegnap volt a mensi esedékesség, de eddig semmi. Ciklus közepén volt 3 nap barnázás, aztán semmi. Se mellfájás, se hasfájás, semmi. Teljesen tünetmentes vagyok. Nekem is 37,1 a hőm :)
2010. febr. 5. 14:22
 3/5 A kérdező kommentje:
De a hasam az ugyanúgy görcsöl, mint mensi idején.Remélem nem jön meg....nagyon szeretnék már babát.
2010. febr. 5. 19:08
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a bíztató szavakat!
2010. febr. 5. 19:08
 5/5 anonim válasza:
Szia!Szeretnélek megkérdezni,babás lettél?Nekem ez az első clostys honapom,és 2 nap mulva kellene megjönnie.Viszont 4 napja 37.1 a hőm,a hasam feszül,nincs mellfájás,viszont görcsölök picit(már 1.5hete) mint menzesz előtt.
2013. máj. 28. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!