SOS! Valami nagyon gáz történt. Lehetséges h terhes vagyok? Nem tudom mitt tegyek 14/L
A párommal le feküdtünk..időben ki vettük hogy ne legyek terhesek..de ez lehett hogy nem segített?
Nem jön meg..szerintem késik..evvek nyugtatom magamat és a páromatt is .. szerintetek mi a helyzett ??
Ezt itt senki se fogja tudni megmondani hogy terhes vagy-e vagy csak késik.
Holnap vegyél egy terhességi tesztet, kb. 4-500 Ft DM-ben vagy Tescoban, megcsinálod és kiderül.
(olvasd el a használati útmutatót, így megkíméled magad egy halom újabb oltogatástól...)
A megszakítás pedig nem védekezés. Használjatok gumit.
#5-ös. Az előváladékban csak a kommunista Bravo újság szerint van sperma. Ők is azért írták nyilván, hogy elvegyék a kedvét a tiniknek a korai szextől. Hacsak nem szexelt előtte már a pasi 1-2 órával, amikor valóban volt magömlése, mert akkor nyilván lehet benne életképes sperma is akár.
Ettől függetlenül valóban 14 évesen inkább tanulnod kéne, mert aztán majd mehetsz a FB-ra panaszkodni, hogy milyen szar az élet, meg meg sem lehet élni a fizetésedből...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!