Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » SOS! Valami nagyon gáz történt...

SOS! Valami nagyon gáz történt. Lehetséges h terhes vagyok? Nem tudom mitt tegyek 14/L

Figyelt kérdés

A párommal le feküdtünk..időben ki vettük hogy ne legyek terhesek..de ez lehett hogy nem segített?

Nem jön meg..szerintem késik..evvek nyugtatom magamat és a páromatt is .. szerintetek mi a helyzett ??

2015. jan. 4. 11:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Gumit miért nem használtatok?
2015. jan. 4. 12:14
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Ezt itt senki se fogja tudni megmondani hogy terhes vagy-e vagy csak késik.

Holnap vegyél egy terhességi tesztet, kb. 4-500 Ft DM-ben vagy Tescoban, megcsinálod és kiderül.

(olvasd el a használati útmutatót, így megkíméled magad egy halom újabb oltogatástól...)

A megszakítás pedig nem védekezés. Használjatok gumit.

2015. jan. 4. 12:25
 13/19 anonim ***** válasza:
Inkább a helyesírást kéne gyakorolni...
2015. jan. 4. 12:39
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
Igen tudom. Ha elengedem a gyerekemet 14 évesen számíthatok valami hasonlóra.
2015. jan. 4. 12:39
 15/19 anonim ***** válasza:
HA már 14 évesen szexelsz, akkor legalább annyi eszed lenne hogy védekezz. Ezzel is megvan az esélye, hogy terhes legyél, ebbe a korban a tanulással kellene foglalkozni, nem a szexel. Vegyél tesztet, és csináld meg, ahelyett, hogy ide írogatsz, itt úgy se fogsz választ kapni. Ha meg kamu, akkor morbid időtöltésed van , de legalább a szószedet helyesírási táblázatát figyelnéd.
2015. jan. 4. 12:56
 16/19 anonim válasza:
Hâny napja kesik? Szerintem vegyel egy tesztet es csinald meg.
2015. jan. 4. 13:00
 17/19 anonim válasza:
Na kiderült már, hogy mitörtént?
2015. jan. 15. 21:25
 18/19 mantis religiosa ***** válasza:
Na mi lett veled azóta?
2021. dec. 11. 00:33
 19/19 anonim ***** válasza:
33%

#5-ös. Az előváladékban csak a kommunista Bravo újság szerint van sperma. Ők is azért írták nyilván, hogy elvegyék a kedvét a tiniknek a korai szextől. Hacsak nem szexelt előtte már a pasi 1-2 órával, amikor valóban volt magömlése, mert akkor nyilván lehet benne életképes sperma is akár.

Ettől függetlenül valóban 14 évesen inkább tanulnod kéne, mert aztán majd mehetsz a FB-ra panaszkodni, hogy milyen szar az élet, meg meg sem lehet élni a fizetésedből...

2021. dec. 11. 15:17
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!