Lehetek terhes?
A menstruációmnak december 26-án kellett volna megjönnie, mivel előtte november 28-án jött meg, és általában mindig meg szokott jönni 28 naponként.
November 28-án, mikor már volt egy enyhe vérzésem, együtt voltunk a férjemmel, és belém élvezett. (Nem tervezzük még feltétlen a gyereket, de nyilván, ha nem akarnánk, tennénk ellene.)
Valamikor 28-án vagy 29-én csináltam tesztet, ami egyértelműen negatív lett, szinte az első pillanatban látható volt az egyetlen halvány csík, és kb. fél percre rá teljesen erőssé vált.
Úgy gondoltam, akkor biztos nem lehetek terhes, mert azért egy hónap simán eltelt az együttlét óta, már csak ki kellett volna mutatni a HCG-t a vizeletből, jól gondolom? (Igaz, nem a reggeli első pisi volt, napközben, de a Gabriel féle teszten az állt, a nap bármelyik szakában elvégezhető.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!