Milyen a mai tesztem szerintetek? Megneznetek?
Figyelt kérdés
Ma van a nemvart napja es nem tudjuk eldonteni ez mar halvany pozi vagy meg mindig semmi!
A felso teszt tegnap reggeli, a kozepso tegnap delutan es a legalso a ma reggeli!
Koszonom ha megnezitek
2015. jan. 3. 11:54
11/21 anonim válasza:
Az utolsó képen én is látok valamit.:) Holnap is csinálj egyet,ha tényleg halvány csíkocska,amit látunk,akkor erősödni kell reggelre.!!:)
12/21 A kérdező kommentje:
Amazonos tesztek.. De gondolom ugyanaz mint a vateras!
Reggel tesztelek persze.. Tudom mindenki hulyenek tart, de biztosan tudom hogy baba lesz a dologban..ilyen nincs, hogy ne fajjon a hasam..soha nem volt ilyen csak akkor mikor terhes lettem..
Ciszta nem lehet a hormonjaim is rendben vannak nemreg voltam ellenorzesen ugyhogy mas nem lehet! Ami furi, hogy tenyleg nem eros pozi a tesztem..
Na majd meglatjuk reggel:)
2015. jan. 3. 17:58
13/21 anonim válasza:
10-es vagyok. Azért kérdeztem, hogy milyen teszt, mert az enyém is ilyen volt több napon át (vaterás). Már a férjemtől kértem vizeletmintát, mert mindegyiken láttam halványan a csíkot! Az övével negatív lett és pár nap múlva az enyém is erősebb lett! Drukkolok!
14/21 A kérdező kommentje:
De vicces mar en is gondoltam erre:)
Azt hittem mar megorultem:)
Remelem holnap mar erosebb lesz reggel mert mensinek semmi jele:)
2015. jan. 3. 20:22
15/21 anonim válasza:
Halvány de a 3.képen ott a csík.
16/21 anonim válasza:
na teszteltél ma? Az utolsón én is látom nagyon halányan a második csíkot :) Drukkolok
18/21 A kérdező kommentje:
Kinagyitottam azt hiszem ennek mar hihetek:)
2015. jan. 4. 09:32
19/21 A kérdező kommentje:
2015. jan. 4. 09:54
20/21 A kérdező kommentje:
Ezt a masik kerdesemhez akartam irni😊
2015. jan. 4. 09:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!