Megnéznétek a tesztemet?
2015. jan. 2. 08:20
11/31 anonim válasza:
Negatív. Miért tesztelsz idő előtt? Miért jó ez? Amíg két rendes vonalad nem lesz, úgyis aggódhatsz.
12/31 A kérdező kommentje:
Oké..köszönöm a válaszokat
2015. jan. 2. 09:37
13/31 anonim válasza:
Szerintem csak száradási csíkot látsz. Látod a helyét hol kellene pozitívnak lennie. De ennek nincs szine.
14/31 A kérdező kommentje:
Igen sok ilyen száradási csikos tesztem volt már de azok kb 30 perc után lettek ilyenek de ezek a teszteken az első képeken azonnal látszott ez a masodik halvány vonal.
Ezért voltam kiváncsi..
2015. jan. 2. 10:00
16/31 anonim válasza:
Ne halgas a hülyékre csak vakok! Az én ilyen tesztem épp velem szemben ül 22hós!
A másodikon tisztán látszik h pozitív! :-)
17/31 anonim válasza:
Szerintem,mert valaki nem lát valamit az nem jelenti azt, hogy hülye lennek Utolsó. Én mondtam, hogy lehet látni amit utoljára feltöltött, de nekem ugyan ilyen teszt mellett megjött.
18/31 A kérdező kommentje:
Tényleg mindenkinek köszönöm, hogy válaszolt!
Ne veszekedjetek miattam..:(
Holnap kéne megjönnie reggel legfeljebb újra tesztelek és meglátjuk!
2015. jan. 2. 11:27
19/31 anonim válasza:
Szerintem pedig pozi lesz. Az első képen látom a második csíkot nagyon halványan!
20/31 anonim válasza:
Ahogy a 19dik hozzaszólásodban elmondtad ha elsőre is így mondtad volna el akkor lehet nem lennél lepontozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!