Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Üdv. Érdekelne a véleményetek,...

Üdv. Érdekelne a véleményetek, mi lehet a probléma? Mért nem jön a kis babszink?

Figyelt kérdés
[link] Png

2015. jan. 1. 14:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nem jò a link.
2015. jan. 1. 14:06
 2/14 anonim ***** válasza:
Lehet azért nem jön, mert babszinak hívod :-D
2015. jan. 1. 14:24
 3/14 A kérdező kommentje:
2015. jan. 1. 14:24
 4/14 anonim ***** válasza:
Nekem nem egyertelmu, hogy van-e peteeresed, hiaba van feljebb a hod a ciklus masodik feleben. Ha 31 naposak a ciklusaid, akkor kb a 18-18 napon kene lennie peteeresnek.A 36.8 jelezhet(ne) peteerest, raadasul onnantol tenyleg emelkedett is a hod, de az alaphod nagyon magas, 36.7-t. Vagyis peteeeres elott eleri a 36.7-t, ezert a 36.8 nem szamit emelkedesnek, remelem, erted, mire akarok kilyukadni. Nezesd meg a pajzsmirigyed, en endokrinologust javasolnek.
2015. jan. 1. 14:30
 5/14 A kérdező kommentje:
Értem mire gondolsz ... de én úgy tudom hogy a fél fok is emelkedés ... nem kell 3 fokot ugrania hozzá. Vagy akkor ez téves infó?
2015. jan. 1. 14:43
 6/14 anonim ***** válasza:

Persze, emelkedes. Ha lepcsozetesen tortenik, fel fok is az, aztan masnap ujabb kb 1 fok emelkedes, majd 3. nap ismet. Nekem is igy emelkedett, lepcsozetesen. De az alapho (peteeres elotti legmagasabb ho) es a megemelkedett legmagasabb hom kozott legalabb 0.4-0.7 fok kulonbseg volt.

Szerintem a CSAK fel fokos emelkedes nem mutatja a peteerest. En arra gondoltam, hogy lehet, hogy van peteeresed, am a megemelkedett testho pajzsmirigy tul (nem alul!) mukodesre utalhat, ezeert javasoltam endokrinologust, de persze en nem vagyok orvos.

Viszont javaslom ezt a hogorbe elemzos oldalt, en nagyon sokat tanultam belole: [link]

2015. jan. 1. 14:52
 7/14 anonim ***** válasza:
Két napig tart a vérzésed? Nekem ez egy kicsit rövidnek tűnik. Orvoshoz kellene menned.
2015. jan. 1. 14:53
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm .. De ha pajzsmirigy bajom van .. akkor fogynom vagy híznom kéne nem ? Vagy nincs ilyen tünet ?
2015. jan. 1. 14:55
 9/14 A kérdező kommentje:
Nem 2 napig tart hanem 3 rendes + 1 amikor már nem mondanám vérzésnek ... És anyukám is 3-4 napig vérzett ... és szült 4 gyereket :)
2015. jan. 1. 14:56
 10/14 anonim ***** válasza:

Nem feltetlen van fogyas-hizas, de az sem biztos, hogy ez a bajod. Mondtam, orvos nem vagyok, ezert keress fel egy szakembert: endokrinologust. Az elozo valaszolonak is igaza van: eleg rovidnek tunik a verzesed, bar ez onmagaban nem gond.

Miota probalkoztok?

2015. jan. 1. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!