Ez a luteális fázis elegendő a baba beágyazódásához? (bővebben lent)
26 naposak a ciklusaim.Az ovum a 15.napon van (hőmérőzök).Iszom a palástfű teát is,szedek folsavat és E vitamint is.
Szerintetek,van esélye a babának így beágyazódni?
Hát épphogy....de tuti a 15 nap van ovud?
30 napos ciklusnál szokott 15-16 nap lenni ovu.
Hőmérő helyett biztosaab hőmérő+ovu teszt.
Beágyazódás ovu után 7-10 nap.
Nagy az esélye,hogy ha meg if fogansz,nem tapad meg rendesen mert nincs ideje,a mensi kilöki....
hát nemtom. A szakirodalom szerint legalább 14 nap kell,hogy eléggé megvastagodjon a nyálkahártya és biztonsággal be tudjon ágyazódni a pici.vagyis be tud ágyazódni,csak nem biztos,hogy megmarad,és lehet ,hogy akövetkező mensivel,számodra észrevétlenül távozik :(
ami a te esetedben 29 napos ciklust jelentene.
Ha hőmérőzöl,akkor azt kinyomttatva elviszed egy endokrinológusnak,és ír fel bogyót.
Nekem segített.10 naposból 15-öt csinált.
Sok szerencsét
Köszi a válaszokat.
Esetleg csatolnám a görbémet,még eléggé rövid,mert csak most kezdtem a hőmérőzést.Esetleg segítenétek megállapítani,hogy tegnap vagy ma lehetett az ovum?
Valahol azt olvasom,hogy az utolsó alacsony hőmérsékletű napon,máshol meg azt,hogy aznap,amikor felmegy a hő.
Ha esetleg tegnap lett volna az ovum,akkor az már jó luteális szakasznak számítana?
2.vagyok.
Nem az alacsony hőmérsékletű napon van!!
Azért mert másik naptól,ha minden jól megy,akkor lassacskán emelkedni kezd a hőmérséklet,amit az emelkedett progeszteronszint okoz.
Ha kiszabadul a petesejt,akkor annak helyén sárgatest alakul ki,ami progeszteront termel,(ez a hormon felelős a terhesség megtartásáért,illetve a beágyazódáshoz is szükséges)
Azon a napon ahol felmegy a hőd,valószínű,hogy hajnalban ovulálsz.Azért hajnalra teszik az ovuláció időpontját a szakirodalom szerint,mert a szervezet akkor kezd ébredni(emelkedik a légzés,szívverés,felélénkül a hormonrendszer...)
Ha belegondolsz teljesen helytálló az elmélet.
Megnézem a görbédet szívesen,hátha tudok valami okosat mondani.
Ovu tesztet haszbnáltál már? Tök jó dolog.
Amelyik nap a legsötétebb,akkor kell összebújnotok,vagy másik nap reggel,amikorra már minden bizonnyal negatív lesz a teszt,ami azt jelenti,hogy megtörtént az ovuláció.
És már csak azt a fránya 14 napot kell kivárni...
megint 2.
A tojásfehérjés folyás jó jel...
a köv mensi 1.napjától számolj vissza 14 napot,és akkor van ovu.Ugyanis a luteális fázis mindig állandó 14 nap
ebből a görbéből én a 13.napot mondanám,tehát ez a ciklusod 27 napos lesz, a köv.várható mensi pedig:16-a.
remélem hasznoskat mondtam...
N
Nagyon köszönöm N,hogy időt szakítottál rám.Egy kicsit vidámabb is vagyok,miszerint azért mégsem olyan túl rövid a luteális szakaszom.
Remélem 16-án vérzés helyett + tesztem lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!