Több mint 1 hete késik! Csináltam tegnap tesztet pozitív lett. Ma is csináltam az meg negatív. Szerintetek mit kéne csináljak?
Figyelt kérdés
2014. dec. 29. 15:07
1/6 anonim válasza:
Álpozitív nagyon ritka. A tesztek érzékenysége viszont különböző lehet. Meglátogatnám a nőgyógyászt a helyedben.
2/6 anonim válasza:
Valószínűleg a pozitív a helyes, álpozi nagyon ritka. Vegyél egy érzékeny tesztet és csináld meg holnap reggel.
3/6 Kelemen Szabina válasza:
Masnap csinalj meg egyet, ha negativ akkor orvos! nekem ks 5 hetesen mar latta a petezsakot es embriot benne :-)
4/6 anonim válasza:
Holnap csinálj még egy tesztet és utána irány az orvos.
5/6 anonim válasza:
Én is csak azt tudom mondani, hogy csinálj egy újabb tesztet! Ha pozitív, akkor megint egy újabbat, és ha az is pozitív, akkor szerintem megnyugodhatsz, és ráérsz 1-2 hét múlva elmenni az orvoshoz. Ha negatív, vagy pozitív, majd negatív, akkor most menj!
Drukkolok!
Amúgy milyen fajta tesztek voltak? Ugyanolyan volt a kettő?
6/6 anonim válasza:
persze csinálj 26 tesztet..egy tesztet elég csinálnod ezeken kívül,de azt javaslom,hogy az eredménytől függetlenül menj el a nőgyógyászhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!